Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan illik udvariasan visszautasítani egy esküvői meghívót?
Bő egy hét múlva lesz egy régi szaktársam esküvője vidéken, amire hivatalos vagyok. Még most is azon vacillálok, hogy menjek-e, vagy sem. Két éve alig tartjuk a kapcsolatot, előtte jóban voltunk, mondhatom, hogy barátok voltunk, sűrűn összejártunk. Egyetem után más irányba terelődött az életünk. Szívesen részt vennék a szertartáson, de már eleve az dilemma, hogy mit vegyek fel és hogy az ifjú páron és a testvéreiken kívül nem ismerek mást a násznépből, ráadásul egyedül mennék. Ez a lagziban fokozná az anti-komfortérzetem.
A legnagyobb problémám az, hogy jelenleg munkanélküli vagyok és emiatt nem futja se komoly ajándékra se arra, hogy leutazzak. A fő probléma, hogy már elígérkeztem az esküvőre. Akkor még nem tudtam, hogy ennyire le leszek égve. Tudom, hogy nagyon izgatott és vár engem, de már a leánybúcsú finanszírozása is csődbe fog vinni. Nem merem megmondani neki, olyan kellemetlen lenne az egész szituáció. Hazudni sem akarok, kamu indokot kitalálni, de nem tudom hogy illene megoldani ezt a helyzetet. Az lehet egy megoldás, hogy esküvő előtt találkozom a párral és átadom az odaszánt ajándékot és megbeszélem velük a dolgot őszintén? Vagy esküvői előkészületben, mikor már az asztalrész is le van foglalva nekem, akkor már nem illik ilyesmit? Segítsetek kérlek, és ha lehet ne vágjatok a fejemhez szidásokat, így is eléggé kellemetlenül érzem magam.
21#
lehet, hogy azóta már el is váltak
Bocs, nem tudtam kihagyni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!