Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Szerintetek illik így ajándéko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek illik így ajándékot adni?

Figyelt kérdés

Igazából nem egy családi dologról van szó,hanem az osztályfőnökünk fog férjhez menni.

Csak az a helyzet,hogy nem Tőle tudtuk meg hanem az iskolában jutott az fülünkbe.

Így igazából nem illetlenség kicsit ha így tudtuk meg,hogy esküvője lesz??

2013. márc. 15. 16:51
 1/5 anonim válasza:
73%
nem illetlenség.
2013. márc. 15. 17:08
 2/5 anonim ***** válasza:
29%
nem illetlenség, szerintem örülni fog, de azért bizonyosojatok meg róla, hogy igaz a hír!
2013. márc. 15. 17:13
 3/5 A kérdező kommentje:
Igaz,mert minden tanár erről beszél,meg arról,hogy mit vesznek neki.
2013. márc. 15. 17:24
 4/5 anonim ***** válasza:
81%
Illetlenségnek nem illetlenség, csak én nem pazarolnám erre az osztálypénzét, ha annyira nem képes, hogy mondja, hogy férjhez megy. Nekünk jó volt a viszonyunk az osztályfőnökkel, ő beszélt is róla, és kapott is nászajándékba egy hollóházi teáskészletet. De most ha annyira nem beszél róla az osztállyal, akkor szerintem felesleges rá pénzt költeni.
2013. márc. 15. 19:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem vagytok meghívva az esküvőre, akkor miért kéne nászajándékot adnotok? Ajándékot adni egyébként nem illetlenség, hanem egy kedves gesztus, de nálunk csak akkor szokás, ha meghívtak az esküvőre.
2013. márc. 16. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!