Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A sírás kerülget a próba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sírás kerülget a próba hajamtól és a sminkemtől. Ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Most jöttem a fodrásztól és a sminkestől.A fodrász már két éve megvan,ezért őrá gondoltam esküvői konty ügyében is.Az első amit megcsinált,borzasztóan nem tetszett (ezt így nem mondtam meg neki,csak utaltam rá).A második pedig nem illik az esküvő stílusához.Hiába vittem képet,hogy mit szeretnék, szerinte azt az én hajamból nem lehet megcsinálni.Próbált hasonlót,de menet közben elkapta az ihlet és tök mást csinált,mint amiről szó volt. Ő persze elégedett volt,mint mindig,én meg már majdnem ott sírva fakadtam. A két frizura összesen 3 órát tartott,nem volt rá több időm,hogy ott üljek és már pofám sem volt szólni,hogy nem tetszik. Aztán átültem a sminkeshez,mondtam hogy mit szeretnék.Ne legyen erős,könnyed legyen."Mezítlábas" esküvő lesz,pasztell színekkel,ehhez szeretnék sminket.Erre gyakorlatilag olyanná maszkírozott,mintha temetésre mennék.Fekete szemek,sötét szemöldök,a szemeim olyan aprók lettek mintha ott sem lennének,a lehető legelőnytelenebb lett.Aztán azt sem tudtam,merre forduljak a buszon,hogy senki ne lásson,annyira szégyelltem magam. Még a leendő férjem sem látta,mert gyorsan lemostam.A sminkes lány ismerős,nincs pofám egyikőjüket sem visszautasítani.Képet is vittem,az sem jött be.Mi tudnék még csinálni?
2013. ápr. 10. 20:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Jól mondja az utolsó!! És a sminkes kezébe ne vegyen fekete ceruzát!!
2013. ápr. 11. 19:04
 22/25 anonim ***** válasza:

na, ezért nem szabad ezer éve ismerős-jellegű emberekre ilyen munkát bízni, mert sokaknak kellemetlen bevallani, ha valami nem tetszik a műben.

ha nekem esküvőm lenne, vagy akár csak egy lakásrenoválásról lenne szó, tuti idegennel dolgoztatnék, mert őt nem átallanám lebaxni mint a pengős malacot, ha valamit nem úgy csinál ahogy kérem.

elvégre fizetek érte, nem a két szép szememért cserébe várom el a minőségi munkát. pont az ilyen inkompetens kontároknak biztosít megélhetést a jajj nem merek neki beszólni mert mi lesz-stílusú emberek tömege.

mondjuk én anno ismerőst is elküldtem a halál bús kukijára, ha nem azt csinálta, amiért pénzt adtam neki. üzletben nincs barátság.

2013. ápr. 12. 00:33
 23/25 anonim ***** válasza:
Kérdező! Sikerült megvalósítani az elképzeléseide
2013. ápr. 23. 09:44
 24/25 anonim ***** válasza:

Bocsi.. a vége lemaradt. :)

Elképzeléseidet?

2013. ápr. 23. 09:45
 25/25 A kérdező kommentje:

A sminkes profi volt,nem kontár (csak valaki itt írta)

Minden tökéletes lett,a hajam is és a sminkem is.Mivel a próbasmink után elmondtam,hogy mi nem tetszik benne,így legközelebb arra odafigyelt. A fodrászt pedig lecseréltem,és olyan hajat kaptam,amit szerettem volna.

2013. ápr. 25. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!