Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sírás kerülget a próba hajamtól és a sminkemtől. Ilyenkor mit lehet tenni?
na, ezért nem szabad ezer éve ismerős-jellegű emberekre ilyen munkát bízni, mert sokaknak kellemetlen bevallani, ha valami nem tetszik a műben.
ha nekem esküvőm lenne, vagy akár csak egy lakásrenoválásról lenne szó, tuti idegennel dolgoztatnék, mert őt nem átallanám lebaxni mint a pengős malacot, ha valamit nem úgy csinál ahogy kérem.
elvégre fizetek érte, nem a két szép szememért cserébe várom el a minőségi munkát. pont az ilyen inkompetens kontároknak biztosít megélhetést a jajj nem merek neki beszólni mert mi lesz-stílusú emberek tömege.
mondjuk én anno ismerőst is elküldtem a halál bús kukijára, ha nem azt csinálta, amiért pénzt adtam neki. üzletben nincs barátság.
Bocsi.. a vége lemaradt. :)
Elképzeléseidet?
A sminkes profi volt,nem kontár (csak valaki itt írta)
Minden tökéletes lett,a hajam is és a sminkem is.Mivel a próbasmink után elmondtam,hogy mi nem tetszik benne,így legközelebb arra odafigyelt. A fodrászt pedig lecseréltem,és olyan hajat kaptam,amit szerettem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!