Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A sírás kerülget a próba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sírás kerülget a próba hajamtól és a sminkemtől. Ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Most jöttem a fodrásztól és a sminkestől.A fodrász már két éve megvan,ezért őrá gondoltam esküvői konty ügyében is.Az első amit megcsinált,borzasztóan nem tetszett (ezt így nem mondtam meg neki,csak utaltam rá).A második pedig nem illik az esküvő stílusához.Hiába vittem képet,hogy mit szeretnék, szerinte azt az én hajamból nem lehet megcsinálni.Próbált hasonlót,de menet közben elkapta az ihlet és tök mást csinált,mint amiről szó volt. Ő persze elégedett volt,mint mindig,én meg már majdnem ott sírva fakadtam. A két frizura összesen 3 órát tartott,nem volt rá több időm,hogy ott üljek és már pofám sem volt szólni,hogy nem tetszik. Aztán átültem a sminkeshez,mondtam hogy mit szeretnék.Ne legyen erős,könnyed legyen."Mezítlábas" esküvő lesz,pasztell színekkel,ehhez szeretnék sminket.Erre gyakorlatilag olyanná maszkírozott,mintha temetésre mennék.Fekete szemek,sötét szemöldök,a szemeim olyan aprók lettek mintha ott sem lennének,a lehető legelőnytelenebb lett.Aztán azt sem tudtam,merre forduljak a buszon,hogy senki ne lásson,annyira szégyelltem magam. Még a leendő férjem sem látta,mert gyorsan lemostam.A sminkes lány ismerős,nincs pofám egyikőjüket sem visszautasítani.Képet is vittem,az sem jött be.Mi tudnék még csinálni?
2013. ápr. 10. 20:24
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%

Keress másik fodrászt.

Én ismerek egy nagyon jót, ha budapesti vagy.

2013. ápr. 10. 20:43
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
hát én is ilyen vagyok, de szólnod kellett volna... megmondom őszintén, hogy én nem értem, miért 3 nappal az esküvő előtt csináltattad meg???? én is és a barátnőm is ha jól emlékszem 2 hónappal előtte voltunk...
2013. ápr. 10. 20:44
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a szalagavatóm előtt csinálták ezt, a hajamat is elcseszték és a sminkem sem lett hasonló sem, mint amilyet én szerettem volna. Csak nekem aznap csinálták reggel, mikor a szalagavató volt így esélyem sem volt változtatni. Elhiszem, hogy nem vagy olyan típus, de szólj nekik, mond meg, hogy milyet szeretnél, mert ez a te nagy napod, nehogy már ilyen miatt érezd kellemetlenül magad.
2013. ápr. 10. 20:54
 14/25 anonim ***** válasza:
76%
Tudok ajánlani fodrászt Dunaújváros közelében!
2013. ápr. 10. 21:04
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

eleinte én is kis mimóza voltam, hogy úgy éreztem, rossz vagyok attól, ha azt mondom, hogy nem tetszik amit a fodrász, vagy a kozmetikus, vagy bárki csinál a külsőmmel.

Aztán, elegem lett a sok idiótából.

Ami lényeges, hogy világos elképzelésed legyen arról, mit szeretnél, és úgy állj oda, hogy te azért fizetsz, azt csinálja meg. Ha véleménye szerint nem jó, indokolja meg hogy miért, és javasoljon mást, és azt is indokolja meg.

Baromira nem fizetnék azért senkinek,hogy kedvére pingáljon rajtam, vagy rajtam élje ki az ihletét. Persze, jó lenne, ha valaki tényleg tehetségesen bánna a vendégeivel, és a legjobbat hozná ki belőlük... De sajnos, Pesten elég sok fodrászt végigjárva azt tapasztaltam, hogy elég idióta a többségük. Úgyhogy vállald fel, ha nem tetszik vmi, a saját érdekedben.

2013. ápr. 10. 21:11
 16/25 anonim ***** válasza:
93%

Ezt komolyan nem értem. MIkor valaki nem mer szólni, de boldog-boldogtalannak panaszkodik, hogy milyen lett és mennyire nem tetszett.

Nyisd ki a szádat! Én is 3 nappal az esküvő előtt is szóltam, hogy ne haragudj, de nekem ez nem tetszik és nem érdekel, hogy szerinted ilyen szokás, meg ünnepélyes, meg ami nekem tetszik az semmilyen, nekem olyan kell és kész. Megcsinálta olyanra, más választása nem volt.

2013. ápr. 10. 22:06
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Mi a f@szomert kell lepontozni az embert amikor total normális es segítőkész választ ad??!! Ezt sosem fogom megérteni.
2013. ápr. 10. 22:26
 18/25 anonim ***** válasza:
89%
Én is megértelek én is nehezen kommunikálok fodrásszal meg hasonlókkal, sokszor lett már olyan hajam, amitől én is sírtam otthon...egy tipp, hátha jobban megértik, hogy ha mész hozzájuk elmondod, hogy mi nem tetszett a próbában, milyet ne csináljon, hátha megérti, hogy nem akarsz fekete szemet, szemöldöködet hagyja természetes színén, stb. És ha erősködik, akkor mondd, hogy neked az nem tetszik. Valahogy készülj fel, vidd a fotót és ne csak megmutasd, hanem magyarázd is el, hátha úgy jobban leesik neki, hogy miért tetszik neked pont az, amit vittél. Fodrásznál is csinálhatod ezt. Addig mondd, míg olyan nem lesz! Hajrá! Majd írd meg mi volt, és sok boldogságot!
2013. ápr. 11. 08:24
 19/25 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek,senkit nem pontoztam sehová.

Többen kérdeztétek,hogy miért csak most mentem. A leendő férjem dolgozik reggeltől estig és van 3 kicsi gyerekünk (0-6 éves korig).Segítségünk nincs,így mindenhová én viszem őket,én vagyok velük mindig.Ezt a fél napot tudtuk szabaddá tenni,hogy el tudjak menni,ezért nem is érek rá arra,hogy folyton rájuk járjak egy újabb próbáért.

Szólnom kellett volna.Igen,szóltam. A sminkesnek mondtam hogy szerintem itt és itt erős,azt mondta vesz le belőle.Vett le belőle,de én nem láttam sok különbésget. A végén megbeszéltük,hogy ennél lágyabbat szeretnék,remélem legközelebb úgy is lesz. A fodrászhoz pedig ma vagy holnap visszamegyek és teszek vele egy utolsó próbát.Mivel konty volt,ezért nem láttam,mit csinál,nem tudtam menet közben szólni. De nem fogom hagyni magam,aludtam rá egyet és megmondom konkrétan,mi a baj.Remélem meg is értik.Köszönöm mindenkinek a segítséget.

2013. ápr. 11. 11:31
 20/25 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem is szólnod kell! Meg lehet mondani kedvesen is, ha nem tetszik!

A smikre annyit tudok még mondani, h mond a csajnak, h a múltkori nagyon erős volt, nem erre gondoltál, és amikor csinál rajtad valamit, akkor minden egyes mozzanatnál álljon meg.. akkor te megmondod, h jó irányba halad e a smink, vagy sem. Ugyan ez a szemöldök színezésénél..

2013. ápr. 11. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!