Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nyáron lesz az esküvőm és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyáron lesz az esküvőm és még nem sikerült eldöntenem, hogy hogyan vegyem fel a férjem nevét. Vassné Kovács Katalin, Vass Zoltánné vagy esetleg Vass Zoltánné Kovács Katalin Szerintetek melyik hangzik jobban?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 14:09
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Vassné Kovács Katalin.

Édesanyám is így vette fel a nevét. Azokkal a nevekkel jól is hangzik.

Én kötőjelesen fogom, mert a mi neveinkkel meg az hangzik jól. Meg a XY-né ... ... az anyósom volt neve, én meg egy kicsit sem akarok hozzáhasonlítani.

2013. ápr. 8. 19:17
 22/22 anonim ***** válasza:

Ha neked a Vass Zoltánné tetszik, azzal sincs baj.

Én nem vettem fel sehogy, mert nekem nem tetszett. De különben ha Vass Zoltánné lennél, akkor a keresztnevedet meg sem kell mondani, ha nem akarod, ha meg igen, akkor akiknek ilyen a neve, azok mind úgy mutatkoznak be, hogy Vass Zoltánné Kati vagyok.

Most, hogy öreges, meg ilyeneket találnak ki, hogy megszűnsz létezni, azzal ne foglalkozz, ha neked valami tetszik.

2013. ápr. 9. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!