Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyáron lesz az esküvőm és még nem sikerült eldöntenem, hogy hogyan vegyem fel a férjem nevét. Vassné Kovács Katalin, Vass Zoltánné vagy esetleg Vass Zoltánné Kovács Katalin Szerintetek melyik hangzik jobban?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 14:09
21/22 anonim válasza:
Vassné Kovács Katalin.
Édesanyám is így vette fel a nevét. Azokkal a nevekkel jól is hangzik.
Én kötőjelesen fogom, mert a mi neveinkkel meg az hangzik jól. Meg a XY-né ... ... az anyósom volt neve, én meg egy kicsit sem akarok hozzáhasonlítani.
22/22 anonim válasza:
Ha neked a Vass Zoltánné tetszik, azzal sincs baj.
Én nem vettem fel sehogy, mert nekem nem tetszett. De különben ha Vass Zoltánné lennél, akkor a keresztnevedet meg sem kell mondani, ha nem akarod, ha meg igen, akkor akiknek ilyen a neve, azok mind úgy mutatkoznak be, hogy Vass Zoltánné Kati vagyok.
Most, hogy öreges, meg ilyeneket találnak ki, hogy megszűnsz létezni, azzal ne foglalkozz, ha neked valami tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!