Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nyáron lesz az esküvőm és még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyáron lesz az esküvőm és még nem sikerült eldöntenem, hogy hogyan vegyem fel a férjem nevét. Vassné Kovács Katalin, Vass Zoltánné vagy esetleg Vass Zoltánné Kovács Katalin Szerintetek melyik hangzik jobban?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 14:09
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
46%
Vassné Kovács Katalinra szavazok én is. Én is ebben a formában fogom felvenni a férjem nevét 1 hónap múlva :)
2013. ápr. 8. 14:27
 12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nekem a Vassné Kovács Katalin is tetszik, csak az a baj, hogy utálom a keresztnevemet. A Vass Zoltánné azért tetszik mert igy kifejezem, hogy mennyire szeretem a férjemet, csak sajnos túl öreges. Várom a további ötleteket
2013. ápr. 8. 14:29
 13/22 anonim ***** válasza:

Ne utáld a keresztneved, semmi baj nincs vele! :)

Amúgy én is a Vassné Kovács Katalinra szavaznék.

2013. ápr. 8. 14:38
 14/22 A kérdező kommentje:
A választott nevet meg kell az anyakönyvvezetőnek mondani az esküvő előtt, Vagy esetleg az aláirásnál még meggondolhatom magam a név választást illetően?
2013. ápr. 8. 14:44
 15/22 anonim ***** válasza:
70%
Nálunk úgy volt, hogy meg kellett mondani már előre az anyakönyvvezetőnek.
2013. ápr. 8. 14:47
 16/22 anonim ***** válasza:
72%
meg kell mondani előre, sőt a leendő gyerekek vezetéknevét is
2013. ápr. 8. 15:00
 17/22 anonim ***** válasza:
70%
A házasságkötés előtt meg kell mondani az anyakönyvvezetőnek, mi lesz a neved. De hogy ezt meddig lehet húzni, azt nem tudom. Kérdezd meg, mi az utolsó időpont, amíg lehet változtatni.
2013. ápr. 8. 15:14
 18/22 anonim ***** válasza:

Én nekem személy szerint a Vass Zoltánné vagy a Vass Katalin tetszene, ha én lennék a helyedben.

Én megkérdeztem a páromat, hogy ő mit szeretne, hogy legyen, de ő azt a verziót szeretné, ami a Vassné Kovács Katalin lenne. Így valószínű, hogy így lesz végül a nevem. Azt mondta a párom, hogy ez azért jó, mert a saját szép neved is megmarad, amit a szüleidtől kaptál, de a férjed neve is mutatja, hogy már hozzá tartozol.

2013. ápr. 8. 17:08
 19/22 anonim ***** válasza:
9%

Szerintem nem öreges a Vass Zoltánné. Én is ilyen formában fogom felvenni a férjem nevét, ez egy hivatalos formula. Úgyis a rendes nevem marad meg a hétköznapokban.

Vagy jó még a Vass Zoltánné Kovács Katalin, szerintem nem hosszú, hanem szép, legalább is engem nem zavarna.

2013. ápr. 8. 17:30
 20/22 anonim ***** válasza:

én kötőjelesen vettem fel a férjem nevét. nagyon utálom a né végződést,de a saját nevemet is meg akartam tartani, úgyhogy nem is volt kérdéses:)

nálunk úgy volt, hogy amikor mentünk az időpontot lefoglalni az esküvőre, akkor kérdezték hogy akarom felvenni a nevét, és a gyerekeknek mi lesz a vezeték neve. mi augusztus elején mentünk és december elejére kértük az időpontot. de régen volt már :)2011-ben:D

27/N

2013. ápr. 8. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!