Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyáron lesz az esküvőm és még nem sikerült eldöntenem, hogy hogyan vegyem fel a férjem nevét. Vassné Kovács Katalin, Vass Zoltánné vagy esetleg Vass Zoltánné Kovács Katalin Szerintetek melyik hangzik jobban?
Ne utáld a keresztneved, semmi baj nincs vele! :)
Amúgy én is a Vassné Kovács Katalinra szavaznék.
Én nekem személy szerint a Vass Zoltánné vagy a Vass Katalin tetszene, ha én lennék a helyedben.
Én megkérdeztem a páromat, hogy ő mit szeretne, hogy legyen, de ő azt a verziót szeretné, ami a Vassné Kovács Katalin lenne. Így valószínű, hogy így lesz végül a nevem. Azt mondta a párom, hogy ez azért jó, mert a saját szép neved is megmarad, amit a szüleidtől kaptál, de a férjed neve is mutatja, hogy már hozzá tartozol.
Szerintem nem öreges a Vass Zoltánné. Én is ilyen formában fogom felvenni a férjem nevét, ez egy hivatalos formula. Úgyis a rendes nevem marad meg a hétköznapokban.
Vagy jó még a Vass Zoltánné Kovács Katalin, szerintem nem hosszú, hanem szép, legalább is engem nem zavarna.
én kötőjelesen vettem fel a férjem nevét. nagyon utálom a né végződést,de a saját nevemet is meg akartam tartani, úgyhogy nem is volt kérdéses:)
nálunk úgy volt, hogy amikor mentünk az időpontot lefoglalni az esküvőre, akkor kérdezték hogy akarom felvenni a nevét, és a gyerekeknek mi lesz a vezeték neve. mi augusztus elején mentünk és december elejére kértük az időpontot. de régen volt már :)2011-ben:D
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!