Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a ruháról? Megér ennyi pénzt?
ha nincs a háta véletlenül aranygyöngyökkel kirakva, akkor nem ér ennyi pénzt. Nem is tetszik, előnytelen és szerintem nem esküvős cseppet sem. Nekem a koktélruhámat varrónő varrta mikor koszorúslány voltam, százszor igényesebb lett és fele ennyiből kijött. Sőt...
szóval nem ajánlom.
2013. ápr. 6. 15:01
13/24 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, de ha neked tetszik akkor miert ne vehetned fel..en eredetileg haloingszeeru ruhat szeretten volna es az sem tetszett senkinek (de ha talaltam vna olyat amilyet elkepzeltem akkor nem erdekelt volna ki mit mond)..sztem a rovid ruhaval nem is lenne gond ,de meg igy laikuskent is latni h nagyon rossz minosegu anyagokbol raktak ossze es maga a varras sem szep szerintem..ha sporolni szeretnel a ruhan akkor nezd meg az újesküvöiruha kft oldalat facebookon,ott 30-60kozt vannak UJ ruhak eladasra! en toluk veszem majd es nagyon szep ruhaik vannak:)
2013. ápr. 6. 15:24
14/24 anonim válasza:
az eladónak nagyon elgurulhatott a gyógyszere, mikor 40eért kitette ezt a gúnyát.
egyszerűen igénytelen prolis darab. más színben, más anyagból egy könnyű nyári sétára felvenném, de menyasszonyinak nagyon alja. sorry.
2013. ápr. 6. 16:13
15/24 anonim válasza:
gúnya :D :D :D sokáig kerestem a megfelelő szót rá , de te megtaláltad :D köszi
2013. ápr. 6. 16:40
16/24 anonim válasza:
lehet h a hirdető maga tette fel ide a kérdést infót gyűjtve h vajon drága-e és közben hirdetve a ruciját
2013. ápr. 6. 16:49
17/24 anonim válasza:
Ez aztán a 90-es évek beli maskara :)
Ha nekem fizetnének 40-et sem venném fel, iszonyat.
(u.i.: remélem, hogy az eladó kíváncsi rá, hogy jó-e az ár, és nem a kérdező gondolkodik a megvételén :D)
2013. ápr. 6. 17:24
18/24 anonim válasza:
Akinek nem tetszik annak nem éri meg, akinek meg tetszik annak megéri. Nekem nem tetszik, de el tudom képzelni hogy van aki gyönyörű benne. Lapos has kell hozzá, mert ezen minden narancsbőr és pattanás meglátszik. Nyári, szabadtéri, mozgalmas esküvőre el tudom képzélni, kis filigrán csajon. Ha tetszik, és jól áll és megy a személyiségedhez is, akkor nem drága egyáltalán.
2013. ápr. 6. 19:23
19/24 anonim válasza:
Nekem sem tetszik! Hát hogy milyen esküvőre illene? Azt nem tudom, leginkább semilyenre, de maximium olyanra ahol a pár és két tanu van ott!!!És nem éri meg! Keress másikat.
2013. ápr. 6. 19:34
20/24 anonim válasza:
Nagyon minőségtelen, jellegtelen, semmitmondó ruha. Nekem egyáltalán nem tetszik, semmilyen esküvőre nem tudnám elképzelni, sosem venném fel. Egy forintot sem adnék érte, nemhogy 40 ezret.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!