Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan versikét szeretnék, amit bele lehet írni esküvői meghívóba, és azt fejezi ki, hogy nem ajándékot, hanem az ajándékra szánt pénzt szeretnénk megkapni, és a menyasszonyi táncnál meg egy kaparós sorsjegyet dobjanak a tálba! Tudtok ilyent?
Nem köll nékünk robotgép, étkészlet
Tartjuk a markunkat, tedd bele készpénzben
Ezt komolyan gondolod, hogy ezt az anyagias részt bele akarjátok írni a meghívókba??? Ráadásul versben???
Duplán röhögnek ki titeket!
Ne hozz semmi drága holmit, kitalálni ne akard
Azt hogy nekünk mi a jó itt, fejed ezért ne vakard.
De ha hozni óhajtanál, ne adj mást, csak bankjegyet
Jobban kell most, mint egy kanál, s dobj a tálba sorsjegyet
Hogy szerencsénk jó kovácsa te lehess majd általa,
Cserébe majd lesz pogácsa, s a hálának pár dala.
A másik: ezzel kvázi elvárjátok, hogy adjanak valamit, ráadásul azt is megszabjátok, hogy milyen formában kéritek.
Hát én egy ilyen meghívást azonnal felejtenék.
Örülj, ha valaki elmegy, és köszönd meg, ha kapsz bármit is.
"Ajándékkal ne fáradjál kedved Barát, Rokon,
Háztartásunk komplett, a legteljesebb fokon,
Ám, ha szeretnél nekünk mégis kedveskedni,
Segíts perselyünket egy szép közös élethez megtölteni."
Az egyik ismerősünk meghívóján ez szerepelt, szerintem nagyon frappáns és tapintatos. A kaparósra nincs tippem, de az egyik előző válaszoló versikéje nagyon jó volt!
Beleírni szerintem sem illik!
Minden normális ember megkérdezi már a mai világban,hogy mit szeretnétek, akkor kell megmondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!