Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Olyan versikét szeretnék,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manócska0918 kérdése:

Olyan versikét szeretnék, amit bele lehet írni esküvői meghívóba, és azt fejezi ki, hogy nem ajándékot, hanem az ajándékra szánt pénzt szeretnénk megkapni, és a menyasszonyi táncnál meg egy kaparós sorsjegyet dobjanak a tálba! Tudtok ilyent?

Figyelt kérdés
2013. febr. 8. 22:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%

Nem köll nékünk robotgép, étkészlet

Tartjuk a markunkat, tedd bele készpénzben

Ezt komolyan gondolod, hogy ezt az anyagias részt bele akarjátok írni a meghívókba??? Ráadásul versben???

Duplán röhögnek ki titeket!

2013. febr. 8. 22:15
 2/11 anonim ***** válasza:
60%
írj bankszámla számot a meghívóra vagy nem tudom... vagy írd rá, hogy a nászútra gyűjtötök és ajándék helyett az ajándékra szánt pénzt tegyék borítékba és adják oda... de ezt nem várhatod el mindenkitől mert akinek nincsen pénze az vesz majd egy vázát, vagy valami olyasmit ad ami neki nem kell pl.: konyhai gépek stb... (a váza árát azért nem adnám oda mert az 1000-ft és kellemetlen lenne, hogy csak ennyit tudok adni, attól függetlenül, hogy te a pénznek jobban örülnél... elvégre a vázára nincs ráírva az ára)
2013. febr. 8. 22:19
 3/11 anonim ***** válasza:
47%
De ez akkor sem meghívóba való!
2013. febr. 8. 22:20
 4/11 anonim ***** válasza:
94%

Ne hozz semmi drága holmit, kitalálni ne akard

Azt hogy nekünk mi a jó itt, fejed ezért ne vakard.

De ha hozni óhajtanál, ne adj mást, csak bankjegyet

Jobban kell most, mint egy kanál, s dobj a tálba sorsjegyet

Hogy szerencsénk jó kovácsa te lehess majd általa,

Cserébe majd lesz pogácsa, s a hálának pár dala.

2013. febr. 8. 22:21
 5/11 anonim ***** válasza:
55%

A másik: ezzel kvázi elvárjátok, hogy adjanak valamit, ráadásul azt is megszabjátok, hogy milyen formában kéritek.

Hát én egy ilyen meghívást azonnal felejtenék.

Örülj, ha valaki elmegy, és köszönd meg, ha kapsz bármit is.

2013. febr. 8. 22:22
 6/11 anonim ***** válasza:
97%

"Ajándékkal ne fáradjál kedved Barát, Rokon,

Háztartásunk komplett, a legteljesebb fokon,

Ám, ha szeretnél nekünk mégis kedveskedni,

Segíts perselyünket egy szép közös élethez megtölteni."

Az egyik ismerősünk meghívóján ez szerepelt, szerintem nagyon frappáns és tapintatos. A kaparósra nincs tippem, de az egyik előző válaszoló versikéje nagyon jó volt!

2013. febr. 8. 22:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
*első sor: kedves
2013. febr. 8. 22:38
 8/11 anonim ***** válasza:
52%

Beleírni szerintem sem illik!

Minden normális ember megkérdezi már a mai világban,hogy mit szeretnétek, akkor kell megmondani!

2013. febr. 9. 05:27
 9/11 anonim ***** válasza:
81%
Mi úgy csináltuk, hogy mikor megkérdezték a meghívó átadásakor, hogy mit szeretnénk, akkor megmondtuk, hogy mindennek nagyon örülünk, de a pénz jönne legjobban. A meghívóba szerintem egy kicsit otromba dolog beleírni.
2013. febr. 9. 10:37
 10/11 anonim ***** válasza:
87%
Mi is kaptunk már hasonló meghívót, szerintem semmi felháborodni vagy kinevetni való nincs benne. Aranyos volt a vers, mosolyogtunk rajta egy jót és annyi. Szerintem teljesen érthető, hogy nem akarnak 26 pohárkészletet vagy egyebet. Mindenki jobban jár, ha azt, amit ajándékra szánnak, pénzben adják oda, így azt vesznek rajta, amire tényleg szükségük van.
2013. febr. 9. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!