Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha a menyasszonyi tortán nincs marcipánbevonat? Meg úgy semmilyen annak kinéző bevonat sem?
Tejszínes tortát szeretnénk, és nem akarjuk elrontani ilyesmivel, ami egyébként nem is illene hozzá. Amúgy is fehér tejszínes a külseje.
Vagy manapság ciki, ha egy menyasszonyi torta nincs bevonva valamivel?
Szerintem nem ciki. Épp olyan jó lehet a marcipánbevonatos, mint a bevonat nélküli.
Sok boldogságot Nektek! :)
Dehogy ciki.
Nekünk se volt,nem szeretjük.
Gyümölcsös tejszines torta volt a menyasszonyi torta.
De hogy a vendégek se szólhassanak rossz szót se,volt egy kisebb sima torta,azon volt marcipán.
De, hogy ciki! Nekünk sem volt!
Férjemmel utáljuk a marcipánt, így egyértelmű volt, hogy nem lesz rajta!
Dehogy ciki...:)
Csináljátok úgy, ahogy nektek tetszik. Rengeteg gyönyörű torta van, ami nem marcipános (személy szerint én pl. nem is igazán kedvelem a marcipánízt).
Dehogy is végre valaki,aki nem a standart tortát válassza :)
Én speckó,rosszul vagyok a marcipános tortától,olyan rosszak!! a tejszínhabos,na az a fenséges :D
A tortát nem nézni kell hanem megenni,nem értem miért a kinézetre adnak sokan nem az íz világra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!