Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha a menyasszonyi tortán nincs marcipánbevonat? Meg úgy semmilyen annak kinéző bevonat sem?
Tejszínes tortát szeretnénk, és nem akarjuk elrontani ilyesmivel, ami egyébként nem is illene hozzá. Amúgy is fehér tejszínes a külseje.
Vagy manapság ciki, ha egy menyasszonyi torta nincs bevonva valamivel?
Nekünk nem melegben lesz a lagzink, meg amelyik cukrászt kinéztük, annál van a torta és ő hozza ki hűtőkocsival a 10 percre lévő helyszínre pontosan tortavágás előtt.
Csak akárhol menyasszonyi tortára keresek, mindig csak marcipánosat látok. Egyet se láttam még, ami ne lenne marcipános, vagy legalábbis olyasminek kinéző.
Mi is azért nem szeretnénk, mert egyáltalán nem is illik hozzá, most jó, hogy biztos szebb, meg nekem is nagyon tetszenek azok a csodák, hogy ilyen mintás, olyan mintás, de hát nem olyan a torta eredetileg. Arról nem beszélve, hogy még drágább is lenne..
Aztán ezen gondolkodtam, hogy most akkor ez milyen, hogy nem ilyen ünnepélyes torta lesz, csak ilyen kis szokásos torták..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!