Süteményre szeretnék tejescsokis bevonatot. Ezt mivel kell hígitani?
Figyelt kérdés
Addig ok, hogy gőz fölött megolvasztom a tejescsokit, de mivel hígítsam? Ha nem hígítom, akkor nem tudom felvinni a süteményre. Már próbáltam tejjel, vajjal, zsírral, de egyik sem megfelelő. Valami ötlet? Fontos, hogy tejescsokiból legyen a bevonat, tudom, hogy ez szokatlan...2013. jan. 20. 13:17
2/5 babybogyo88 válasza:
Olajjal is jó, de én vajjal(kockarámával) szoktam.
3/5 anonim válasza:
Vajjal jónak kell lennie, zsírt ne tegyél csokiba, mert elviszi az ízét teljesen más irányba.a tej csak higítja,és attól nem fog dermedni.
az olaj is jó, csak kevesebb kell belőle, mint vajból/margarinból.
viszont a vaj/margarin kellőképpen dermed is, az olajos nem annyira, előfordulhat, hogy tapintásra ragad, vagyis nem keményedik annyira.
4/5 A kérdező kommentje:
látjátok? ez még eszembe sem jutott :-) köszönöm, mindenképp kipróbálom!
elég belőle pár csepp?
2013. jan. 20. 21:56
5/5 anonim válasza:
Egy táblához egy evőkanál, attól már szép selymes lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!