Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tobbet vartam a hazassag dologtol, mint kellett volna?
Lassan egy eve vagyuunk hazasok. 3eve vagyunk egyutt. Sok mindenen atmentunk a kapcsolatunk elejen, amitol pozitiv iranyban erosodott az egyuttletunk.
Szeretjuk egymas, meghallgatjuk egymas problemait es segitunk is a masikon, ugy ahogy kell.
A szeretkezeaek szama se csokkent, a minosege meg mindig csucs!
Mondhatni, hogy minden rendben van. Igazabol nincs olyan dolog, amire azt mondanam, hogy gond vagy gondot okoz.
Megis csalodott vagyok picit. En azt hittem, hogy a eskuvo utan minden megvaltozik. Vagy legalabbis mas lesz minden.
Nem ilyen harangozasrol, meg madarcsiripelesrol beszelek .. hanem valami teljesen masrol, amit nem tudok elmagyarazni.
Total ugy erzem 1 evvel ra, hogy minden marast a regiben ket dolgot leszamitva:
- Van egy papirunk rola, amit az orszag altal alkotott torvenyek elfogadnak
- Sehol nem birjak helyesen leirni/kiejzeni az ujcsaladi nevemet.
Nem vártam különösebben semmit sem, csak úgy gondoltam, hogy másabb lesz az élet, mint előtte.
Most nem arra gondolok, hogy gazdagabbak leszünk vagy szegényebbek, stb..
mi egy éve és négy hónapja vagyunk együtt...júniusban lesz az esküvőnk...nekem hoz még némi izgalmat, hogy majd azt mondom, hogy a férjem, férjem van...nem völegényem, barátom...de nem akarom, hogy bármi is változzon..már most úgy tekintek rá, mintha már az esküvő után lennénk és jogilag is a férjem lenne...:)
24L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!