Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tobbet vartam a hazassag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tobbet vartam a hazassag dologtol, mint kellett volna?

Figyelt kérdés

Lassan egy eve vagyuunk hazasok. 3eve vagyunk egyutt. Sok mindenen atmentunk a kapcsolatunk elejen, amitol pozitiv iranyban erosodott az egyuttletunk.

Szeretjuk egymas, meghallgatjuk egymas problemait es segitunk is a masikon, ugy ahogy kell.

A szeretkezeaek szama se csokkent, a minosege meg mindig csucs!

Mondhatni, hogy minden rendben van. Igazabol nincs olyan dolog, amire azt mondanam, hogy gond vagy gondot okoz.

Megis csalodott vagyok picit. En azt hittem, hogy a eskuvo utan minden megvaltozik. Vagy legalabbis mas lesz minden.

Nem ilyen harangozasrol, meg madarcsiripelesrol beszelek .. hanem valami teljesen masrol, amit nem tudok elmagyarazni.

Total ugy erzem 1 evvel ra, hogy minden marast a regiben ket dolgot leszamitva:

- Van egy papirunk rola, amit az orszag altal alkotott torvenyek elfogadnak

- Sehol nem birjak helyesen leirni/kiejzeni az ujcsaladi nevemet.

2013. márc. 30. 07:50
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nem vártam különösebben semmit sem, csak úgy gondoltam, hogy másabb lesz az élet, mint előtte.

Most nem arra gondolok, hogy gazdagabbak leszünk vagy szegényebbek, stb..

2013. márc. 30. 14:22
 12/13 anonim ***** válasza:
Hasonlóan 3 éve vagyunk együtt, lassan 1 éve házasok, 2,5 éve élünk együtt, én pont hogy azt hittem, hogy nem fog változni semmi, ennek ellenére mégis érzek valami kis plusz biztonságot, de a hétköznapokat tekintve minden ugyanolyan jó mint eddig. Szerintem, ha a jó nem változik örülj neki! :) A nevemmel nekem is mindig gond van...
2013. márc. 30. 22:34
 13/13 anonim ***** válasza:

mi egy éve és négy hónapja vagyunk együtt...júniusban lesz az esküvőnk...nekem hoz még némi izgalmat, hogy majd azt mondom, hogy a férjem, férjem van...nem völegényem, barátom...de nem akarom, hogy bármi is változzon..már most úgy tekintek rá, mintha már az esküvő után lennénk és jogilag is a férjem lenne...:)

24L

2013. ápr. 2. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!