Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tobbet vartam a hazassag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tobbet vartam a hazassag dologtol, mint kellett volna?

Figyelt kérdés

Lassan egy eve vagyuunk hazasok. 3eve vagyunk egyutt. Sok mindenen atmentunk a kapcsolatunk elejen, amitol pozitiv iranyban erosodott az egyuttletunk.

Szeretjuk egymas, meghallgatjuk egymas problemait es segitunk is a masikon, ugy ahogy kell.

A szeretkezeaek szama se csokkent, a minosege meg mindig csucs!

Mondhatni, hogy minden rendben van. Igazabol nincs olyan dolog, amire azt mondanam, hogy gond vagy gondot okoz.

Megis csalodott vagyok picit. En azt hittem, hogy a eskuvo utan minden megvaltozik. Vagy legalabbis mas lesz minden.

Nem ilyen harangozasrol, meg madarcsiripelesrol beszelek .. hanem valami teljesen masrol, amit nem tudok elmagyarazni.

Total ugy erzem 1 evvel ra, hogy minden marast a regiben ket dolgot leszamitva:

- Van egy papirunk rola, amit az orszag altal alkotott torvenyek elfogadnak

- Sehol nem birjak helyesen leirni/kiejzeni az ujcsaladi nevemet.

2013. márc. 30. 07:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Vége a lányregényes korszaknak:) üdv a felnőtt hétköznapi életben:)
2013. márc. 30. 08:03
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

Azért érzed a hiányt, mert eddig bele voltál vetődve az esküvő szervezésbe. És most nincs különösebb cél, amit lehet tervezgetni.

Gyermeketek van?

24N

2013. márc. 30. 08:11
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom, mégis mire számítottál. Az én házasságom után sem sok minden lett más. A szerelem "átalakult", ne értsd félre még most is szeretem a férjem, ő nekem a legfontosabb de az a rózsaszín köd eltűnt és átalakult szeretetté.. Ugyanúgy az életem része de már valami "fontosabb dolgunk" van együtt, még mindig szeretem. Néha ha rá nézek az az érzésem, jézusom, ebben a pillanatban megint szerelmes lettem belé! De mégis valahogy más lett.

Az esküvő után én nem éreztem semmit változást. Ugyanúgy együtt éltünk, dolgoztunk, szeretkeztünk, stb. De már az évek során valahogy más lett, most komolyabb feladatunk lett. Kisbabát várok és már nem csak arra gondolok hogy velem mi van... Lassan 5 éve vagyunk együtt, 3 éve házasok.

2013. márc. 30. 08:14
 4/13 A kérdező kommentje:
Van gyermekunk. Masfel eves, tervezett volt.
2013. márc. 30. 08:31
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
igen, lehet, hogy túl sokat vártál tőle. Igaza van a 2. válaszolónak, már nincs különösebb cél :) én így voltam az eljegyzéssel is, azt hittem, hogy megváltozik az életem tőle, holott pont utána bizonytalanodtam el. Természetesen mi is összeházasodtunk, és mi is 1 éves házasok leszünk júniusban. És azt mondhatom, hogy szerencsére semmi nem változott :) szerintem az nem rossz, hogy nem változott, hanem jó:)
2013. márc. 30. 08:34
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Ne ábrándíts ki, én még mindig várom azt a "valamit" 6 év után :)

Szerintem teljesen jónak néz ki a házasságotok :) Bár Te érzed.

2013. márc. 30. 08:47
 7/13 anonim ***** válasza:
40%
Örüljél, hogy legalább van férjed! Nekem még barátom sincs!
2013. márc. 30. 10:40
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Mi is lassan egy éve vagyunk házasok, 5 éve élünk együtt. Nálunk megváltozott a kapcsolat, de ezt nem igazán tudok megfogalmazni vagy leírni. Meghittebb, bensőségesebb, szorosabb lett. Egészen más a kötődés,már nem csak a barátom, annál sokkal több.

Szóval nekünk pozitív irányba változott és ha lehet ilyet mondani, napról napra szerelmesebbek vagyunk még így 5 év után is :)

2013. márc. 30. 11:24
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon tudom, mit vártál. A házassággal jogi, társadalmi tényezők változnak, az érzelmek jobb esetben nem. Nem azért szeretek valakit, mert feleségül vesz, hanem azért megyek hozzá, mert szeretem. Más emberek sem leszünk a szertartás után.
2013. márc. 30. 11:41
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit ahhoz tudnám hasonlítani a dolgot mint amikor a tinik várják, hogy végre 18 éveseket legyenek. Azt hiszik majd onnantól kezdve minden más lesz. Aztán betöltik a 18-at és gyakorlatilag semmi nem változik, ugyanúgy megy tovább az élet.

Ilyen ez is...

2013. márc. 30. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!