Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen ez a ruha? És milyen színű? Van itt olyan, aki ebben ment férjhez?
Hogyhogy milyen színű? Rossz a monitorod? :)
Szerintem elmegy. Nem lenne rossz, csak olyan, mintha vattacukrot tekertek volna köré.
nagyon szép,
De ehhez nagyon adott alak kell, nem elég csak ennyire vékonynak lenni.
Még nem mentem férjhez, én nem pánt nélküli ruhát szeretnék, de nincs kifogásom amúgy a ruha ellen:) Maximum, hogy én nem birnék el a hosszával (nadrágban is megbotlok a saját lábamban:()
3. vagyok
ez fehér csak a képen érdekes filter van, ha megnézitek az ablak/ajtókeretnél, ráadásul a lány bőrszíne sem természetes...
Szerintem is fehér, csak szeretik ilyen hülye fénnyel fotózni a ruhákat :) Tetszenek a La Sposa ruhák, én is egy ilyenben mentem férjhez, csak nem pont ebben, hanem ebben: [link]
Arra viszont készülj fel, ha ezt választod, hogy cipzáros/gombos, tehát tökéletesen az alakra kell idomítani (ami azt is feltételezi, hogy ülésnél pl. úgy ráncolódik az anyag, hogy kicsit nehezebb a légvétel :D), de egyébként nagyon kényelmesek :)
Köszi a válaszokat! Én minden válaszra zöld kezet nyomtam. Biztosan megint unatkozott valaki a lepontozósok közül. :(
A Marlene ruhát választottam. Azért tettem fel a kérdést, mert amikor februárban lefotóztak benne a ruhapróbán, a fényképen olyan sárga színe lett. Bár lehet csak a fényviszonyok miatt. A megrendelőre amúgy törtfehér színt írtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!