Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ezt a ruhát felismeri valaki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt a ruhát felismeri valaki?

Figyelt kérdés

[link]

A képet egy kínai "koppintós" oldalon találtam, és szeretném élőben megtalálni, ha valaki tudná, hogy kinek a kollekciójából való. (Már ha eredetileg tervezői ruha egyáltalán, de nem feltételezem a kínai gyártóról, hogy maga tervezte...)

köszi szépen, ha valaki segít!

2013. márc. 22. 18:07
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Kizárt, hogy ázsiai kollekció lenne. Keress amerikai kollekciók között, ott lesz ez...
2013. márc. 22. 18:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Sajna nem ismerős, de mi lenne, ha elvinnéd és megmutatnád egy vagy több esküvői szalonban? Az ott dolgozók már biztos képben vannak vagy ha nem, tudnak talán nagyon hasonlót mutatni.
2013. márc. 22. 19:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Próbáld meg a google képkeresőjét. Nekem mindig kidobja ami kell. :)

[link]

A sávban rákattintasz a kamerára majd feltöltöd a képet és megkeresi. Biztos kiadja majd az igazi kollekcióét is.

2013. márc. 22. 21:31
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is ezzel szoktam keresni, de sajnos most nem vezetett eredményre.
2013. márc. 22. 22:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Ez valószínűsíthetőleg saját gyártmány, hiszen a promóképen is elég gyúnya, ócska (főleg a szalagon és a rosszul elhelyezett derékvágáson látható).
2013. márc. 23. 10:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Oké, hogy saját gyártmány, én is úgy gondolom, de vajon van-e eredeti, amiről másolták?
2013. márc. 23. 11:23
 7/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nincsen; én legalábbis még nem láttam olyan híresebb tervezői ruhát, ami távolról is emlékeztetett volna erre.

Ha érdekelnek hasonlók, abból tudok mutatni 1-2-t.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. márc. 23. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!