Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt a ruhát felismeri valaki?
Figyelt kérdés
A képet egy kínai "koppintós" oldalon találtam, és szeretném élőben megtalálni, ha valaki tudná, hogy kinek a kollekciójából való. (Már ha eredetileg tervezői ruha egyáltalán, de nem feltételezem a kínai gyártóról, hogy maga tervezte...)
köszi szépen, ha valaki segít!
2013. márc. 22. 18:07
1/7 anonim válasza:
Kizárt, hogy ázsiai kollekció lenne. Keress amerikai kollekciók között, ott lesz ez...
2/7 anonim válasza:
Sajna nem ismerős, de mi lenne, ha elvinnéd és megmutatnád egy vagy több esküvői szalonban? Az ott dolgozók már biztos képben vannak vagy ha nem, tudnak talán nagyon hasonlót mutatni.
3/7 anonim válasza:
Próbáld meg a google képkeresőjét. Nekem mindig kidobja ami kell. :)
A sávban rákattintasz a kamerára majd feltöltöd a képet és megkeresi. Biztos kiadja majd az igazi kollekcióét is.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is ezzel szoktam keresni, de sajnos most nem vezetett eredményre.
2013. márc. 22. 22:10
5/7 anonim válasza:
Ez valószínűsíthetőleg saját gyártmány, hiszen a promóképen is elég gyúnya, ócska (főleg a szalagon és a rosszul elhelyezett derékvágáson látható).
6/7 A kérdező kommentje:
Oké, hogy saját gyártmány, én is úgy gondolom, de vajon van-e eredeti, amiről másolták?
2013. márc. 23. 11:23
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!