Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy mellűek hordhatnak ilyen ruhát?
Kiválasztottam 4 ruhát magamnak. Viszont nagyok a melleim.(95/C) Most egy kicsit tartok attól hogy az ilyen pánt nélküli ruhák nem lesznek jók a nagy melleim miatt.
Szerintetek lehetne ilyen ruha nagy mellű nőkön is? Ha igen, melyiket válasszam?? Nem tudok dönteni.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]

Szia!
A ruhák gyönyörűek, mind egytől egyig. De szerintem nem állnak jól a nagy mellű nőknek, inkább a képen látható kis, vagy közepes mellű nőknek. Nekem is nagy mellem van, próbáltam anno ilyen ruhákat, de leszavazták, és Nekem sem tetszett. Én utálom a nagy melleimet, legszívesebben megműttetném, ha lenne rá keret... Minden nő nagyot akar, nem is értem, Én meg kicsit.

Hordhatnak, de nem áll jól, ezt megjósolom. :( Ezek kifejezetten kicsi, legfeljebb közebes méretű mellekhez jó ruhák, és nem a tartás, sokkal inkább az optikai hatás miatt.
Ha mindenképp pánt nélkülit szeretnél, akkor olyat válassz, aminek a felsője nem ilyen egyenesen, hanem szív alakúan szabott. Az egyenes szabásúba bele vannak gyömöszölve a mellek, olyan, mintha ki akarnának onnan szabadulni, legalábbis egy mellben széles barátnőm ruhapróbáján erre jutottunk. Sokkal jobban álltak neki a nyakba akasztós ruhák, végül ilyen mellett döntött.

A méretből kiindulva nem csak a melled nagy... Önmagában a nagy mell még hagyján, de a hájasoknak nem áll jól. Márpedig a 95 azt jelenti, hogy a melled ALATT, tehát a melledhez semmi köze, mekkora vagy körbe. Ebből kiindulva valószínűleg a melled sem egy kemény kerek feszes mell.
Na amiatt nem fog jól kinézni rajtad, nem azért, mert nagymellű vagy. Mindened nagy és hájas.

Attol fugg hogy alla melled...
Unokatesom 90 E t hord, de ugy allnak a mellei melltarto nelkul is mint a szilikon. O fel tud venni egy ilyet, lattam is mar rajta...
De pl a tesojanak kell a melltartom igy nem, mivel a szilikon pant nagyon gaz szerintem, foleg egy iylen ruhahoz, egy ekkora mellen pedig a pant nelkuli nem jo.
Esetleg fuzovel, de ott is nagyon csunyan tud kinezni akkor is, ha osszenyomja, akkor is ha a nyakaba tolja az ember lanyanak...
Mellformatok fugg..
Tehat az esetek tobbsegeben azt mondanam, hogy a nagymellueknek nem all jol ez a tipusu ruha(pant nelkuli), de van olyan akinek megis..
Nagy segitseg voltam:s
Viszont ezekkel az a baj, hogy egytol egyig olyan szabasuak, hogy ha kibovitik mellbenn a minta es a forma el fogja vesziteni pont azt amitol szep...
De ha felprobalod akkor ugyis latni fogod, csak probalj tulnezni a ruha szepsegen....

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!