Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudják hordani teltebb mellűek is ezeket a ruhákat?
Figyelt kérdés
Láttam már olyan fotókat, ahol a menyasszony enyhén szólva molett volt, szóval 90 kg feletti, 90-s mellekkel és mégis pánt nélküli ruhában voltak. Tehát nem volt rajtuk melltartó, de akkor mi tartja a mellüket, mert azok nem lógtak !!!!!
Szépen állt rajtuk de mitől???
Ja, persze menyasszonyi ruhára gondolok.
2010. okt. 28. 22:38
1/10 anonim válasza:
Én voltam egy esküvőn. A menyasszony tánc közben állandóan húzogatta felfelé a mellén a ruhát. Elég mulatságos volt nézni.
2010. okt. 28. 22:40
2/10 anonim válasza:
Attól, hogy nem volt pánt, még lehetett rajtuk melltartó. És az meg tudja tartani. Amúgy én nyáron azt láttam, hogy ezt a fazont a kisebb és nagyobb mellű menyasszonyok ugyanúgy folyamatosan igazgatják.
2010. okt. 28. 22:43
3/10 anonim válasza:
Mondjuk egy normális ruha rendesen fűzős, ami azt jelenti, hogy a dereka vonalát követi, és mivel derékban vékonyabb az ember, mint csípőben, nem tud lecsúszni a ruha. Ezekre a merevítőkre pedig felapplikálnak egy erős mellrészt, ami tartja a mellet.
Ha húzgálni kell, az szerintem is gáz, nyilván ott kispórolták a merevítést a ruhákból.
2010. okt. 28. 22:47
4/10 anonim válasza:
A pánt nélküli igazán senkin se tart magától, valahogy beszabják, hogy jó legyen, kérdezd a ruhaszalonokat, ott biztosan tudják. :-)
2010. okt. 28. 22:49
5/10 anonim válasza:
Én olyat hordtam a szalagavatómon; ha jól rád szabták, akkor a merevítő tökéletesen megtart!
2010. okt. 28. 22:55
6/10 anonim válasza:
Ezek a ruhák fűzősek, és azt a fűzőt baromi sokáig tart, de nagyon aprólékosan fűzögetik, meg húzzák meg. Pont azért hogy elég szoros legyen. És ha normálisan megcsinálják a fűzést meg a meghúzást, megkötést akkor annak tartania kell, mellmérettől függetlenül.
2010. okt. 28. 23:16
7/10 anonim válasza:
úgy értettem h baromi sokáig tart normálisan megcsinálnia fűzést, de ha rászánják az időt akkor nem is kell utána húzogatni állandóan és tartani fog.
2010. okt. 28. 23:17
8/10 anonim válasza:
Az én mellem relatíve nagy (nem azért), de mégsem lóg! A menyasszonyi ruhában sem lógott, de amúgy sem lóg.
2010. okt. 28. 23:17
9/10 anonim válasza:
belevarrják a ruhába a pánt nélküli melltartót, ami jobb esetben szilikonos és még tapad is a menyasszony bőréhez. Még jobb esetben a fűzős ruha alatt (a fűző is megtart) még visel a nő egy miedert (ami szintén fűzős). A miedert is belevarrják a ruhába, vagy rögzitik másképp. És úgy már tart erősen a fűzős ruha, mégha vállpánt nélküli is.
2010. okt. 29. 06:40
10/10 anonim válasza:
Azt hiszem hogy már mindent emlitettek: merevitő merevitővel (pánt is és bevasalt is), bevart melltartó, szépen rádigazitva a ruha, akkor még nem is kell hogy fűzős legyen.
Első: ott az volt a probléma hogy túl kivágott lehetett a ruha és nem volt elég anyag a felsőjében ami szépen a helyén tartotta volna. Én ezért emeltettem meg picit a hátát és a hónaljak vonalában, meg nem is iszonyat mély a dekoltázs hogy jobban tartson. Tuti fixen a helyén minden, pedig amúgy én sem szeretem a pánt nélküli melltit mert nem érzem fixnek. De igy működik. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!