Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kibontva szeretnem hordani az esküvőn a hajam, hogy érvényesüljön a hosszúsága. Milyen díszt ajánlotok?
Figyelt kérdés
Ha valakinek volt ilyen haja vagy látott betudná linkelni?hol lehet ilyen cuccokat kapni? ha egy jo fodraszt ajánlanátok loknis haj készitesere annak nagyon örülnék. bp.köszike2010. okt. 14. 11:37
1/20 anonim válasza:
Képet esetleg,mivel nincs rötgen szemünk,a semmihez nem tudunk viszonyítani...
2/20 anonim válasza:
Attól is függ,hogy milyen hosszú a hajd,Lehetne ugy is hogy konyt és abból lelógni tincseket...
3/20 anonim válasza:
Én olyat láttam, hogy a menyasszony hajában sok fehér selyemrózsa volt. Fölül ilyen pártaszerűe nagyok, aztán egyre kisebbek. Az nagyon jól nézett ki.
A ruhája uszályos volt, annak a széle is ugyanilyen selyemrózsákkal volt kirakva. És a haja rálógott az uszály tetejére, valami gyönyörű volt.
4/20 anonim válasza:
Szia, nekem ilyen kis virágos csiptetős icipici csatocskák voltak a hajamban (nem tudom emlékszel-e Marsi Anikó esküvői hajára, hasonló volt az enyém is, csak hosszabb). Nekem is ki volt engedve egyenesen, pár tincs volt besütve hullámosra.
5/20 A kérdező kommentje:
derékig ér.sötetbarna. és sima de loknisra akarom megcsináltatni. az szép lenne. csak milyen diszt tetessek bele? hol lehet kapni ilyesmit? és tudtok e jo fodraszt loknis haj készitesehez?
2010. okt. 14. 12:15
6/20 anonim válasza:
1.db élő fehér orchidea oldalra tűzve?
8/20 anonim válasza:
Az tényleg nagyon szép lenne... Vagy a vörös rózsa? Mint Christinnek Az Operaház Fantomja c. filmben, szerintem az nagyon romantikus és szép is... :-) Amúgy ilyen kis csattokat lehet kapni pl. abba a "Brigitte Bijou" vagy mittoménhogyírják :D boltban is, de bármilyen hasonló üzletbe ha benézel, biztos találsz valamit. :-)
10/20 anonim válasza:
Nekem élő rózsák voltak a hajamban, olyanok amilyenek a csokromban és a menyasszonyi tortámon voltak.Így passzolt mindenhez:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!