Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kibontva szeretnem hordani az esküvőn a hajam, hogy érvényesüljön a hosszúsága. Milyen díszt ajánlotok?
Én csak egy jó tanácsot tudok adni, persze rajtad áll, hiszel-e nekem, megfogadod-e.
NAGYON meleged lesz kibontott hajjal, főleg, ha lagzi/tánc is lesz. Gubancos lesz, az izzadtságtól hozzád fog tapadni, és tovább melegít.
Nekem konty volt, így is izzadtam, mint a ló.
Másik dolog: nem mindenki haja viseli a loknikat. Minél hosszabb a haj, annál hamarabb kilógja magát. Az enyém pl. 30 perc alatt tette ezt a próbafizuránál.
Ha már előző este becsavarják, nem tudsz aludni tőle. Ez másnap nagy hátrány, kialvatlanul kelsz és köv. nap hajnalig nem tudsz lefeküdni.
számomra az örök kedvenc:
hidd el, hogy nagyon nem lesz jó a kibontott haj az esküvődön.nagyon nem illik a ruhához, alkalomhoz stb.
láttam már kibontott hajú menyasszonyt, borzalmas volt. mintha hétköznapi frizurához felvennél egy estélyi ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!