Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagy mellűek hordhatnak ilyen ruhát?
Kiválasztottam 4 ruhát magamnak. Viszont nagyok a melleim.(95/C) Most egy kicsit tartok attól hogy az ilyen pánt nélküli ruhák nem lesznek jók a nagy melleim miatt.
Szerintetek lehetne ilyen ruha nagy mellű nőkön is? Ha igen, melyiket válasszam?? Nem tudok dönteni.
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]

A mellméret az a C. Nem a szám. A nők bármilyen érdekes is nagy részt sötétek ahhoz, hogy milyen méretű melltartót kell venni. A melled alatt a törzsedet centivel körbeméred kapsz egy számot. Felfelé vagy lefelé kerekíted és így kijön a szám. Pl. 72 centit mérsz, akkor 70, 94 centit mérsz akkor 95 stb. A kosár méret meg abból jön, hogy a melleded is körbe méred és a két szám különbsége adja meg a kosár méretét.
Hogy egyes gagyi melltartók aztán nem normális számozást használnak, vagy egyes nőknek erről fogalma sincs és rossz méretet hordanak, az már más kérdés.
Márpedig ha valakinek a törzse, hát körbe mell nélkül 95 centi, az elég nagy darab.

Valóban, azért írták, hogy a kérdező kövér, mert a mell ALATTI körmérete 95! magyarán valószínűleg nem pálcikaalkat (egy 50-60 kg-s, átlag nőnek ez 75-80 között mozog).
Ilyen túlsúlyra felejtsd el ezeket a fazonokat!
Nos 166 cm magas vagyok és 62-65 kiló.(versenysúlytól függő) Nem érzem magam kövérnek sem vékonynak... Úgy vagyok jó ahogy vagyok. A melleim is szépek, nem lógnak.
Az igazság az hogy 15 éve sportszerű testépítő vagyok, vagyis eléggé izmos.. Ezért elég széles hátizmaim vannak..

Megmondom őszintén, ha testépítő vagy, akkor szerintem neked nem a pánt nélküli ruha a legideálisabb!
Barátnőm 13 évig úszott, széles háta van és neki sem állt jól! Pedig összességében nem kövér, csak nagydarab (nem tudom szebben mondani)!
Voltam vele ruhapróbán és sokkal jobban állt neki a pántos ruha. Vagy a pánt nélküli egy boleróval!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!