Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőim rá akarnak venni a vőfélyre. Szerintetek is kéne?
Figyelt kérdés
Mi nem szeretnénk..feleslegesnek látjuk.
Kb 40 egy- néhányan leszünk, szóval csak a szűk családi kör és a legjobb barátok. Nem hagyományos lagzi lesz, de szeretnénk egy vacsorát, és egy kis bulit utána, meg egy két játékot. Viszont barátnőim azt mondják, hogy kell a vőfély egy igényes lagzihoz.
2013. márc. 21. 12:12
21/29 Bence_ válasza:
Sok vőfély van. Keress olyat aki neked szimpatikus.
Ha bármit szeretnétek az esküvőn amihez kell a násznép.
Akkor kell valaki aki terelgeti őket.
Ő szimpatikus ? [link]
22/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ! Őszintén szólva mi az első pillanattól kezdve nem akartunk vőfélyt. A párom totál ellene van, de a barátnőim "erősködnek"..próbálnak meggyőzni, és ami a legjobban szíven ütött, h nincs igényes lagzi vőfély nélkül. Egyébként az öcsém fel tudná konferálni a tortát..meg a játékokban is tudna segíteni, mert ő is olyan beszédes, laza, vicces egyéniség.
2013. márc. 21. 15:29
23/29 anonim válasza:
3. vagyok, nálunk a párom bátyja (aki egyben a tanúja is) fogja ellátni ezt a feladatot :) Ha szívesen csinálja az öcséd, szerintem bízzátok rá!
24/29 anonim válasza:
Vofellyel beszeltem a heten o mondta h 35-45 fos eskuvore felesleges, kb 60 tol erdemes
25/29 anonim válasza:
Látod, akkor már a személy is megvan. Probléma megoldva! A barátnőid meg csináljanak magunknak olyan esküvőt amilyet akarnak. A ti napotok a ti döntésetek és ezt nekik is illene tiszteletben tartani.
26/29 A kérdező kommentje:
Persze, azért mondták azt is..h mi esküvőnk, így a miénk a döntés.. csak nem akarom, h igénytelennek tűnjön, mert nagyon sok energiát és szervezést fektettünk eddig is bele, és szerintem nagyon szuper lesz, csak nem hagyományos, ami sok mindenkinek szúrhatja a szemét.
2013. márc. 22. 11:11
27/29 gabszem válasza:
Ha nem szeretnétek nem kell, nálunk se lesz. Főleg 40 főnél tényleg nincs jelentősége. a vőfélynek a hagyományos lagziban a helye. Úgy csináljátok ahogy Ti szeretnétek.
28/29 anonim válasza:
Nálunk is kérdéses volt, hogy legyen-e vőfély. Én semmiképp nem szerettem volna, nálunk a férjemet győzködték, hogy legyen, már majdnem hajlott is rá. A végén úgy döntöttünk, hogy nem lesz, azt a pénzt ezer meg egy jobb dologra is tudjuk költeni. Kb. 100 fős lagzink volt, és nem hiányzott a vőfély egyáltalán. A násznépet egyszer kellett terelni (nagy csoportképhez), akkor elővettem én a hangomat, és elrendeztem a dolgomat, mindenki mosolygott, hogy tényleg az egyik dédmamámra ütöttem, ugyanolyan temperamentumom van, jót derültek rajta. :-) A lagziban pedig az én tanúm mint násznagy mondott egy rövid pohárköszöntőt, és intézkedett. Nagyon élvezte. Egyetlen játék volt nálunk, azt is meglepetésből szervezte pár kollégám. Nem kellett semmi külsős segítség. Csak olyan emberek voltak ott, akiket ismerünk, sokan egymást is ismerték a násznépből, így mindent meg tudtunk beszélni. Egy lagzi nem ettől lesz jó. Ahhoz ahogy nálunk az idősebb korosztály a rokonságban kifejtette elég étel és ital, jó talpalávaló és olyan társaság kell, aki akar mulatni. Ha olyanok a meghívottak, hogy nem akarnak táncolni, akkor csak kényszerből fognak "jópofát vágni" a vőfély unszolásának is.
29/29 anonim válasza:
Én utálom a vőfélyek stílusát, ezért ceremóniamestert kértünk fel, az is levezényli az eseményeket, csak visszafogottabb stílusban,városi esküvőre tökéletes. Nálunk is kevesen voltak, 44 fő, de leginkább az élő zene dobta fel, nem a ceremóniamester, viszont jó, hogy volt azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!