Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőim rá akarnak venni a vőfélyre. Szerintetek is kéne?
Mi nem szeretnénk..feleslegesnek látjuk.
Kb 40 egy- néhányan leszünk, szóval csak a szűk családi kör és a legjobb barátok. Nem hagyományos lagzi lesz, de szeretnénk egy vacsorát, és egy kis bulit utána, meg egy két játékot. Viszont barátnőim azt mondják, hogy kell a vőfély egy igényes lagzihoz.
Nálunk nem rég volt lagzi a családban. Szuper volt a vőfély, a vőlegény násznagya is volt egyben.
Mindig összeterelte, elhallgattatta az embereket, felkomferálta és levezette a játékokat. Nem vitte túlzásba. Nincs olyan rokonod esetleg aki szolidan elvállalná?
Nálunk se lesz (50 fő,szintén vacsi,szolid buli,semmi lakodalmas nóta és egyéb hülyeség).
Engem irritálnak,túl harsányak.
Nem rossz, ha van. Egy jó vőfély a ti igényeitek szerint koordinálja az estét, és sok terhet levesz a vállatokról.
Nem az igényesség a lényeg, hanem hogy ő profin tudja terelgetni az embereket és a hangulatot. Ha látja, hogy nagyon leült az este, tudja hogy mivel aktivizáljon, ha valakivel probléma van, azonnal tud lépni, és a vendégek is őt keresik meg, ha kell, nem titeket.
Az a gáz, hogy én még nem találkoztam olyan vőféllyel, akit szívesen elhívnék..engem is inkább zavarnak. Zavar a sablonos szövegük, stb.
Viszont a játékoknál tényleg kéne egy segítő..de most csak ezért nem hívunk el egy vőfélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!