Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ti az esküvő tervezést vezetit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti az esküvő tervezést vezetitek blogon?

Figyelt kérdés

Miért igen miért nem?

Ha igen akkor hol, melyik oldal a legjobb?

2013. márc. 21. 10:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
38%

Szerintem abszolút semmi értelme, több okból:

1. Néhány esküvőfanatikuson kívül (és persze a családon kívül, de ők úgy is értesülnek a pártól a fontos infókról) igazából senki nem kíváncsi arra, hogy Kovács Mariskának és Szabó Jánosnak milyen ruhája, meghívója lesz, milyen ételek lesznek, kik a zenészek és így tovább.

2. Segítségnek is felesleges, hiszen egyrészt tömve van a net ilyen jellegű blogokkal/segíteni vágyó oldalakkal, másrészt ha valaki tényleg képtelen megszervezni, akkor kérheti tapasztaltak (már házas barátok/rokonok) vagy esküvőszervező segítségét.

3. Szerintem magánügy - legalábbis olyan szinten, hogy csak a párra és a meghívottakra tartozik a dolog. Én nem szívesen osztanám meg az egész falu apraja nagyjával.

4. Az ilyen jellegű oldalakon sokszor inkább a magamutogatás, felvágás szándéka látszik.

2013. márc. 21. 11:34
 12/19 anonim ***** válasza:
86%
Én írok, az alompar.hu-n :) Szerintem hasznos, hogy megosztjuk a tippjeinket a többi lánnyal, rengeteg támogatást adunk, ha valakit bármi bánat ér, és együtt örülünk a másik nagy napján, egész kis közösség alakul ki egy-egy szezonban :) Én sok hasznos szolgáltató tippet is kaptam (a rokonaim nem voltak a helyzet magaslatán az esküvőjük szervezésekor, egyiknek sem kértem volna ki a tanácsát...)!
2013. márc. 21. 12:35
 13/19 anonim ***** válasza:
55%

Nekem eszembe sem jutott ilyesmi, viszont egy barátnőm csinált. Több meghívottal is szóba került ez a téma és tulajdonképpen mindannyian fölöslegesnek éreztük, némely részlet már inkább kínos volt, illetve nevetséges...persze mi lányok a barátnőnket nem szerettük volna megbántani, de a fiúk (párjaink) azóta is ezen poénkodnak maguk között, ha találkoznak és szóba kerül az a lány.

Egyetértek azzal, aki korábban azt írta, hogy maga a szervezés alapvetően a párt, illetve a legközelebbi családot érdekli. Barátokat annyiban, hogy ha találkozunk, persze kibeszéljük a témát...na de hogy szabadidőmben olvasgassam....azt már nem....

2013. márc. 21. 13:47
 14/19 anonim ***** válasza:
93%
én csináltam, és nem bántam meg. Semmi extra nincs benne, kaptam hasznos tippeket, és pont most láttam, hogy az általam felrakott kép, ami az esküvőnkön készült a főasztalról, másnak is megtetszett, és ő is hasonlót akar. Miért ne? Később is jó lesz visszanézni :) ráadásul volt egy része, ami nem nyilvános, de a költségeket tudtam rajta vezetni, és átlátható volt :)én az álompáron voltam. Még a mai napig nézem, illetve nézem a többi menyát, hogy állnak :)
2013. márc. 21. 14:15
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Az az erdekes, hogy en mar irtam, hogy szeretnek blogot irni, igazabol nem csak errol....

Tehat az az erdekes, hogy tudok rola, hogy tobb ismerosom is ir a hetkoznapjairol is, de soha nem olvastam meg el oket.

Tehat en nem a csaladomnak irnam, hanem inkabb magamnak, plusz idegeneknek lehet segitseg...

Akit nem erdekel az ugysem olvassa, aki meg csak azert teszi, hogy utana gunyolodjon, es kinevesse a masikat, az szegyelheti magat, mert tulajdonkeppen o is kovetett minden esemenyt, tehat erdekelte a dolog.

Ez nekem tulajdonkeppen egy naplo szeruseg, amiben az eletem fontos esemenyeit, vicces, vagy hasznos szosszenetekben kozlom.

Szerintem erdekes dolog a blogvezetes, nem utolso sorban baromira nem konnyu dolog....

Tehat a meghivottaknak biztosan nem adnam meg az elerhetoseget, maximum a azuleimnek, es anyosomeknak, talan meg a legjobb baratnomnek....

2013. márc. 21. 14:38
 16/19 anonim ***** válasza:
94%
Én is vezetek, élvezem, sok hasznos tanácsot kaptam, jófej csajokat ismertem meg, akik így ismeretlenül is kedvesek számomra. Arról nem is beszélve, hogy később visszaolvasva biztosan szép emlék lesz ez is. :) Az egyik ismerősöm egy ilyen blogvezetős oldalon 100 ezer ft értékű dekort nyert...szóval anyagi vonzata is lehet. :D
2013. márc. 21. 14:51
 17/19 anonim ***** válasza:
90%
Jah, én sem a családomnak írom, nem is tudnak róla, csak ismeretlenek olvassák. De nem is mondom ezt az ismerőseim körében, csak a párom tud róla természetesen.
2013. márc. 21. 14:59
 18/19 A kérdező kommentje:

A végén benéztem (na jó beregisztráltam) az álompár.hu-ra , gondoltam ha nincs értelme nem épek be többet.....

Hát pozitívan csalódtam már az első nap sokan segítettek, sok olyan dolgot felvetettek amire nem gondoltam, nem is tudom miért....veszíteni nem lehet vele ...és nem kell mindenkinek pontosan tudnia ki vagy :)

2013. márc. 22. 07:54
 19/19 gabszem ***** válasza:
hm... minek? Egy jegyzetfüzetbe írom a fontosabb dolgokat, naptárba a fontos dátumokat, amikor valami teendő van.
2013. márc. 22. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!