Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti az esküvő tervezést vezetitek blogon?
Miért igen miért nem?
Ha igen akkor hol, melyik oldal a legjobb?
Meg nem, de majd szeretnem amikor aktualis lesz.
Azert, mert ugyis mindent le kell irjak (akinek nincs esze, legyen notesze) ezt mindenkeppen digitalis formaban tennem.
Ha mar ezt megteszem, akkor miert ne osszam meg masokkal is, mivel egy iylen tapasztalat nagyon sokat segit egy kesobbi szervezonek. Mind a negativ mind a pozitiv tapasztalatok epitoek.
Raadasul szeretek irni....
Kesobb a terhesseget es a gyerekek mindennapjait is szeretnem, de tartok tole, hogy akkor mar erre nem biztos, hogy lesz idom/energiam...
Engem is erdekel melyik jo
Dehogyis.
Semmi értelme és nem is tartozik másra.
Amúgy is kis esküvőnk volt, semmi felhajtás.
Nem tudom még, milyen esküvőm lesz. Ha nagy, ami komoly szervezést igényel, akkor valószínűleg igen, csinálok blogot róla. Egyszerűen azért, mert később más házasulandóknak sokat segíthetnek a tapasztalataim.
Majdnem mindegy szerintem, hol vezeted, én a blog.hu-n írtam már több rövid tematikus blogot, szóval valószínűleg ezt is ott írnám.
Esküvőm nem volt, de a gyerekekről írok. Azért kezdtem el írni, mert távol élünk a családtól, ne legyenek annyira kirekesztve, ezt bármikor, akárhányszor elolvashatják, nem olyan mint amikor skype-on elmondom. Plusz szeretek írni. Mára már rögeszmémmé is vált, naponta "muszáj" valamit írjak:) Nekem is jó lesz később visszaolvasni, remélem a gyerekeknek is. Bár én zártan írok, csak meghívottak olvashatják.
Blogspotot használom.
Még tervezni sem jutna eszembe, szeretem a laza dolgokat :) Sokmindent nem lehet elfelejteni, a két ember megvan, a többi körítés. Persze oké, ha valaki máshogy gondolja, csak leírtam az én hozzáállásomat.
De blogon... Az már nekem mélységesen túlkomplikált. De nem tudom elképzelni, lehet, hogy igazad van és segítene másoknak, ez nyilván attól is függ, hogy hogyan teszed fel. Sok múlik a szerző hozzáállásán, bármi is egy blog témája.
Szolgáltatóként (fotográfus) azt gondolom, hogy hasznos lehet egy ilyen blog. Az én munkám nem kevesebb mint, hogy a lehető legközelebb kerüljek a párhoz és megmutassam a világnak a képeikkel, hogy mennyire szeretik egymást. Ebben pedig nagy segítség ha valaki rendszeresen blogol az esküvő szervezésének állapotáról, arról, hogy a többi szolgáltatói területen milyen szolgáltatók nevei kerültek a kalapba és miért pont rájuk gondolt, hogy milyen érzések és gondolatok kavarognak benne amíg az esküvőre készül. Nem pótolhatja a személyes találkozót, de annak kiegészítőjeként én hasznos dolognak tartom a saját szemszögemből és így a pár szemszögéből nézve is.
Ha megpróbálok kívül helyezkedni a fenti nézőponton, akkor is jó dolognak tartom, bár én már elég régóta blogolok - tény ugyan, hogy más témában - így eleve hozzászoktam ahhoz, hogy a blogom látogatói eleve elég sokat tudnak az életemről, legalábbis a témába vágó részéről mindenképpen. Összefoglalva, szerintem klassz dolog.
Sok boldogságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!