Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tudom, hogy nem szokványos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy nem szokványos, de ilyen menyasszonyi csokrot szeretnék. Vélemény?

Figyelt kérdés

Ez a kedvenc virágom...:)

[link]

2013. márc. 18. 10:33
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szép, vidám a színe :)
2013. márc. 18. 11:19
 12/19 anonim ***** válasza:
89%

Hát én jó pár esküvőn részt vettem már, de ilyen csokrot még nem láttam, úgyhogy abban nem értek egyet az egyik kommentelővel, hogy gyakori lenne!

Bár nem is értem, miért nem jut többeknek eszébe, hisz csodaszép! Amikor megláttam, mosolyra húzódott a szám. Nagyon vidám, és fiatalos..és......csodaszép na!!! :) :) :)

2013. márc. 18. 11:24
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem tetszik, szerintem szép csokrod lesz ha napraforgóból készül. Én mellette a dekorációban vagy a kiegészítőkben is megjeleníteném a sárga vagy a narancs színt, hogy jobban mutasson.

Szép lesz! :)

2013. márc. 18. 11:26
 14/19 anonim ***** válasza:
92%
Virágos vagyok...csináltam ilyesmi csokrot esküvőre,nem gyakori.Viszont jó kis súlya lesz,arra számíts.
2013. márc. 18. 11:42
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Szép. Az utóbbi időben elterjedt, de nem mindennapos azért. Legutóbb Niki Reednek (Rosalie az Alkonyatból) volt ilyen csokra.

[link]

2013. márc. 18. 12:50
 16/19 anonim ***** válasza:
Szép, de arra ügyelni kell, hogy nem minden stílusú menyasszonyi ruhához illik. Fontos, hogy harmóniában legyen a ruhád, sminked stílusával :).
2013. márc. 18. 16:59
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép, nekem is szívesen lenne ilyen, vagy ehhez hasonló csokrom!
2013. márc. 18. 17:58
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó ötlet, szép virág. A csokrod is biztos szép lesz!

Sok boldogságot!

2013. márc. 18. 18:25
 19/19 anonim ***** válasza:
szerintem szuper!:) az én csokrom kék hortenziából, fehér gyöngyvirágból fog állni..meg három négy szál apróbb fehér rózsából, mert azért picit feldobja:)
2013. márc. 22. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!