Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok ezekről a ruhákról?
Melyik lenne a legjobb választás szerintetek? (Az általam felállított sorrendben linkeltem be őket.) A fátylakat ne nézzétek, nem ilyen lesz. :)
Menyasszonyi ruha:
Az első és második között még vacillálok. :)
Menyecskeruha: (piros/bordó lesz a ruha)
Cipő:
Még nem tudom melyik lenne jó a menyasszonyi ruhához, melyik a menyecskéhez. (Persze hozzáillő színben. :D)
Paramétereim: 175 cm, 59-60 kg. Mellbőség: 86 cm.
Köszönöm, hogy válaszoltok vagy egyáltalán megnézitek a kérdésem. :) (Remélem a linkek jók!)
Menyaruhából a 3. tetszik,
menyecskeruhából a 2. talán - igazándiból számomra "mindegy", mivel ilyen stílusúból választasz úgyis, mindkettő szép lesz/lenne,
cipőből az első választanám - ha kellene, bár lehet, hogy ennek jobban utánanéznék még...
Az egyik válaszolóra reagálva: szerintem édes mindegy, hogy melyik "évjárat" ruhái, vagy épp "most ez a divat" vagy ez a "tucat"... Szerintem - bár valószínűleg nem csak én vagyok így vele - nem járok minden évben (vagy minden évben többször) esküvőre, tehát ezzel maximálisan nem tudnának megvezetni, hogy most épp milyen évjárat és "áhh, nemár, de trééé, hogy ő is ilyet választott"... Ez elég sekélyes felfogás.
Szerintem egyik menyasszony sem divat szerint választja meg 'élete nagy ruháját' - ha mégis, hát az is az ő dolga!
Menyasszonyi ruha: 1. vagy 3.
Menyecskeruha: 1.
Cipő: szerintem válassz másikat, de ha mindenképp ebből a kettőből szeretnél választani, akkor a 2.
az első linknél egyértelműen az első
a menyecske ruhát nem nyitotta meg a gép :(
nekem a cipők nem tetszenek válassz szerintem egy kicsit merészebbet :D
Menyasszonyi ruhából a 2.-az választanám, a menyecskeruhákból a második képet sajnos nekem nem tölti be.
A cipők közül egyik sem tetszik, nagyon öregesek. Klipsz nélkülit keresnék.
Menyasszonyi ruha:3
Menyecske:2
Cipő:2
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!