Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok ezekről a ruhákról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok ezekről a ruhákról?

Figyelt kérdés

Melyik lenne a legjobb választás szerintetek? (Az általam felállított sorrendben linkeltem be őket.) A fátylakat ne nézzétek, nem ilyen lesz. :)

Menyasszonyi ruha:

[link]

[link]

[link]

Az első és második között még vacillálok. :)

Menyecskeruha: (piros/bordó lesz a ruha)

[link]

[link]

Cipő:

[link]

[link]

Még nem tudom melyik lenne jó a menyasszonyi ruhához, melyik a menyecskéhez. (Persze hozzáillő színben. :D)

Paramétereim: 175 cm, 59-60 kg. Mellbőség: 86 cm.

Köszönöm, hogy válaszoltok vagy egyáltalán megnézitek a kérdésem. :) (Remélem a linkek jók!)

2013. márc. 16. 17:22
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
85%

Menyaruhából a 3. tetszik,

menyecskeruhából a 2. talán - igazándiból számomra "mindegy", mivel ilyen stílusúból választasz úgyis, mindkettő szép lesz/lenne,

cipőből az első választanám - ha kellene, bár lehet, hogy ennek jobban utánanéznék még...

Az egyik válaszolóra reagálva: szerintem édes mindegy, hogy melyik "évjárat" ruhái, vagy épp "most ez a divat" vagy ez a "tucat"... Szerintem - bár valószínűleg nem csak én vagyok így vele - nem járok minden évben (vagy minden évben többször) esküvőre, tehát ezzel maximálisan nem tudnának megvezetni, hogy most épp milyen évjárat és "áhh, nemár, de trééé, hogy ő is ilyet választott"... Ez elég sekélyes felfogás.

Szerintem egyik menyasszony sem divat szerint választja meg 'élete nagy ruháját' - ha mégis, hát az is az ő dolga!

2013. márc. 17. 20:25
 22/29 anonim válasza:
Ruha 3, menyecskeruha: 2 cipő: 2
2013. márc. 22. 18:03
 23/29 anonim válasza:

Menyasszonyi ruha: 1. vagy 3.

Menyecskeruha: 1.

Cipő: szerintem válassz másikat, de ha mindenképp ebből a kettőből szeretnél választani, akkor a 2.

2013. márc. 27. 08:52
 24/29 anonim válasza:

az első linknél egyértelműen az első

a menyecske ruhát nem nyitotta meg a gép :(

nekem a cipők nem tetszenek válassz szerintem egy kicsit merészebbet :D

2014. jún. 9. 20:18
 25/29 anonim ***** válasza:
54%
Miért lett lepontozva az a válaszom amelyben leírtam, melyiket fotóznám szívesen? Aki lepontozta szívjon gázt! ;)
2014. jún. 9. 20:31
 26/29 anonim ***** válasza:

Menyasszonyi ruhából a 2.-az választanám, a menyecskeruhákból a második képet sajnos nekem nem tölti be.

A cipők közül egyik sem tetszik, nagyon öregesek. Klipsz nélkülit keresnék.

2014. jún. 9. 21:44
 27/29 anonim ***** válasza:
Az agyonretusált katalógusképekkel vigyázni kell, mindenképp menj el a szalonba, és próbáld fel. Nagyon kevés ruha áll ugyanúgy a menyasszonyon, mint a photoshoppolt fotókon....
2014. jún. 9. 22:41
 28/29 anonim ***** válasza:
#27: Mert minden "photoshoppolt" ami szép...bravó.
2014. jún. 9. 22:43
 29/29 anonim válasza:

Menyasszonyi ruha:3

Menyecske:2

Cipő:2

2015. febr. 6. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!