Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit gondoltok ezekről a ruhákról?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok ezekről a ruhákról?

Figyelt kérdés

Melyik lenne a legjobb választás szerintetek? (Az általam felállított sorrendben linkeltem be őket.) A fátylakat ne nézzétek, nem ilyen lesz. :)

Menyasszonyi ruha:

[link]

[link]

[link]

Az első és második között még vacillálok. :)

Menyecskeruha: (piros/bordó lesz a ruha)

[link]

[link]

Cipő:

[link]

[link]

Még nem tudom melyik lenne jó a menyasszonyi ruhához, melyik a menyecskéhez. (Persze hozzáillő színben. :D)

Paramétereim: 175 cm, 59-60 kg. Mellbőség: 86 cm.

Köszönöm, hogy válaszoltok vagy egyáltalán megnézitek a kérdésem. :) (Remélem a linkek jók!)

2013. márc. 16. 17:22
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
0%

Menyasszonyi ruha: egyik sem kifejezetten az én stílusom, de szerintem az első a legszebb.

Menyecskeruha: mindkettő elég furcsa erre a célra, nem ilyennek képzelek egy menyecskeruhát, de szintén az első a szebb, szerintem.

Cipőből is az első.

2013. márc. 16. 18:14
 12/29 anonim ***** válasza:

Menyasszonyi ruhák közül nekem a 3. tetszik leginkább.(de a többi sem rossz)

A menyecske ruhákból pedig a 2. (szerintem nem baj, hogy nem kimondottan menyecske ruha jellegű)

A cipők közül egyik sem nyerte el igazán a tetszésem, de ha ezek közül kell választani, akkor a 2. jobban néz ki!

2013. márc. 16. 18:16
 13/29 anonim ***** válasza:
67%
Mindegyikből az első a legszebb!
2013. márc. 16. 18:33
 14/29 anonim ***** válasza:
10%
Hat egyedi az nem leszel tucatuhak tu catcipok es nagyon 2012 minden
2013. márc. 16. 18:38
 15/29 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat, hát tényleg ízlések és pofonok. :)

Cipőből nekem így is körülményes, mert nagy lábbal áldott meg a sors. :( Nem tudom, nekem tetszenek ezek a díszítések. (Nem annyira a divat határoz meg.)

A menyecskeruhához, annyi hozzáfűzni valóm van, hogy tényleg inkább koktélruha szerűt szeretnék, mert nem lesz "nagy" lagzi csak éjféli átöltözés.

Külön köszönöm, hogy szóltatok az Eddy-K ruhával kapcsolatban, megfogom nézni élőben is. Egyébként valaki nem tud pontos (határozott) összeget mondani a ruha árakra?

Tényleg köszönök mindent. :) (Valamint 10-es, 14 éves lányka: köszönöm, igazad van. :D) Egyébként már 2013-at írunk utolsó. (:

2013. márc. 16. 18:40
 16/29 anonim ***** válasza:

Én vagyok az aki másik cipőket javasolt:

Megértem, hogy tetszik, és cipőt találni is nehéz (nekem is 42-es és keskeny lábam van...), de ezek sajnos nagyon elütnek stílusban a ruhákétól.

Az Eddy K. ruha ára 1000-1500$ közötti, egyedüli magyarországi szalonok, ahol hivatalosan árulnak Eddy K. ruhákat: Royal szalonok, Andrea Baboth, Diadém, Loretta, Amanda, Exkluzív és a Vanessa szalonok.

A La Sposa ruhák ára 600-3000$ között mozog, hivatalos magyarországi értékesítők:

Organza (pest, a többi vidéki), Anikó, VIola , Individuelle, Ekrü, Elite

2013. márc. 16. 18:56
 17/29 anonim ***** válasza:
1,1,1 :D
2013. márc. 16. 20:37
 18/29 anonim ***** válasza:

szia

venni akarod v kölcsönözni?Nekem augusztusba lesz az esküvöm és ha gondolod megmutatom én hol vettem...30-35ezer ft volt a ruhám.....nagyon szépen elkészitették.ha érdekel irj privátba.:)a menyecskeuhám nekem is hasonlo lesz mint amiket küldtél.

2013. márc. 17. 15:35
 19/29 anonim ***** válasza:

A menyasszonyi ruhák közül nekem egyik sem tetszik igazán, de ha ezek közül kell választani, akkor az első a legjobb.

Menyecskéből a 2.

Cipőből meg az első: szerintem jobb, ha elöl zárt.

2013. márc. 17. 16:13
 20/29 anonim ***** válasza:

Menyasszonyi ruha: első és harmadik

Menyecskeruha: első

Cipő: első

Ezt a kombót fotóznám! :)

2013. márc. 17. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!