Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire tetszik az esküvői ruhám?
Nekem már megvolt tavaly, csak arra vagyok kíváncsi, hogy mi a véleményetek, mert a hátam mögött hallottam vissza, hogy nem volt szép.
Előre is köszi!
A 16-os válaszadóval teljes mértékben egyetértek, és azokkal akik szerint túl sok.
Teszem hozzá, hogy a felső, fűzős rész stílusa elavult (kialakítás és merevítés terén), a paszományozás pedig kifejezetten igénytelenül lett megvalósítva, és ez csak is a szalon hibája.
A tied pedig az, hogy mindent magadra húztál, mint a piacra készülő cigányasszony.
FIgyelj kérdező.
Az itteni válaszok alapján leszűrhető, hogy az emberek 70%-ának nem jön be, de ebből még 20 van annyira tapintatos, hogy közli, hogy az számít, hogy neked tetszik.
Neked tetszik. Jó. Nekünk nem. Mi a kérdés? Valószínűleg az esküvődön is hasonló arányú tetszést arathatott. Visszahallani dolgokat nem jó dolog, de ezt bizony te rontottad el, nem is kicsit.
Ha nem gondolod és nem gondolnád, nem tetted volna fel a kérdést. Én is kaptam már olyan véleményt az öltözködésemre, hogy öreges, de ezt olyan valaki mondta, akinek a vélemény nem mérvadó számomra és az én szemszögemből neki nincs stílusa.
Neked teszik, elégedett vagy vele, jól érezted magad benne..ami egyébként látszik is..a többi meg nem számít. Ki mondta ezt a véleményt ami visszajutott hozzád?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!