Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek mennyire tetszik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyire tetszik az esküvői ruhám?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem már megvolt tavaly, csak arra vagyok kíváncsi, hogy mi a véleményetek, mert a hátam mögött hallottam vissza, hogy nem volt szép.

Előre is köszi!

2013. márc. 15. 16:49
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
47%
Szép voltál benne. Jól állt, csak az a kesztyű nem kellett volna.
2013. márc. 16. 11:41
 32/43 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat! Azt is elfogadom akinek nem tetszik, hisz tényleg nem vagyunk egyformák. Aki leocsmányozta azt nem minősítem, minősíti őt a saját hozzászólása. :)
2013. márc. 16. 12:18
 33/43 A kérdező kommentje:

Megtaláltam a szalon változatot:

[link]

2013. márc. 16. 12:59
 34/43 anonim ***** válasza:
100%
Úgy jó. Mint már mondták itt egy páran. Azért volt ronda, mert annyi mindent magadra vettél még hozzá.
2013. márc. 16. 15:31
 35/43 anonim ***** válasza:
49%

A 16-os válaszadóval teljes mértékben egyetértek, és azokkal akik szerint túl sok.

Teszem hozzá, hogy a felső, fűzős rész stílusa elavult (kialakítás és merevítés terén), a paszományozás pedig kifejezetten igénytelenül lett megvalósítva, és ez csak is a szalon hibája.

A tied pedig az, hogy mindent magadra húztál, mint a piacra készülő cigányasszony.

2013. márc. 16. 18:27
 36/43 A kérdező kommentje:
Hát...nem tudom, nekem még mindig nem ronda. :D
2013. márc. 16. 18:28
 37/43 anonim ***** válasza:
65%

FIgyelj kérdező.

Az itteni válaszok alapján leszűrhető, hogy az emberek 70%-ának nem jön be, de ebből még 20 van annyira tapintatos, hogy közli, hogy az számít, hogy neked tetszik.

Neked tetszik. Jó. Nekünk nem. Mi a kérdés? Valószínűleg az esküvődön is hasonló arányú tetszést arathatott. Visszahallani dolgokat nem jó dolog, de ezt bizony te rontottad el, nem is kicsit.

2013. márc. 16. 18:59
 38/43 anonim ***** válasza:
76%
Nekem sem tetszik,de nem is nekem kell hogy tettszen,hanem neked meg a párodnak! A többi mellékes
2013. márc. 16. 22:51
 39/43 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy elrontottam. Sajnálom, ha ez a véleményetek! :D
2013. márc. 17. 10:11
 40/43 anonim ***** válasza:
72%

Ha nem gondolod és nem gondolnád, nem tetted volna fel a kérdést. Én is kaptam már olyan véleményt az öltözködésemre, hogy öreges, de ezt olyan valaki mondta, akinek a vélemény nem mérvadó számomra és az én szemszögemből neki nincs stílusa.

Neked teszik, elégedett vagy vele, jól érezted magad benne..ami egyébként látszik is..a többi meg nem számít. Ki mondta ezt a véleményt ami visszajutott hozzád?

2013. márc. 17. 10:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!