Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek mennyire tetszik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek mennyire tetszik az esküvői ruhám?

Figyelt kérdés

[link]

Nekem már megvolt tavaly, csak arra vagyok kíváncsi, hogy mi a véleményetek, mert a hátam mögött hallottam vissza, hogy nem volt szép.

Előre is köszi!

2013. márc. 15. 16:49
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Nos igen, a kesztyű lehet nem kellett volna. Ja elfelejtettem mondani, hogy ez díszmagyar ruha és lehet azért ilyen piszlicsálé. A fátyol érdekes mert nagyon sokan azt dícsérték, hogy milyen gyönyörű. Nyilván egy ilyen kép és a valóság meg sem közelíti egymást. Amúgy meg karácsonyfának is kell lennie valakinek. :D
2013. márc. 15. 20:01
 22/43 anonim ***** válasza:
51%

Pontosítsunk, egy giccses díszmagyar utánzat. A díszmagyar sose volt ízléstelen piszlicsáré ruha. Már elnézést, de az inkább a cigányokra volt mindig is jellemző.

Persze, hogy szép a fátyol. Önmagában minden szép, csak együtt egyszerűen sok volt. Ettől még egy szemet se voltál csúnya, nagyon szép vagy, de aki rámondta, hogy nem volt szép a ruha az se holdkóros, mert tényleg elég érdekes összeállítás. Sok. Akkor is, ha magyaros meg dísz meg izé.

2013. márc. 15. 20:04
 23/43 anonim ***** válasza:
79%

Ahány ember, annyiféle elképzelés. Nem lehet mindenkinek megfelelni és nem is kell. Az egyetlen ami számít, hogy olyan ruhát viseltél, amilyen neked tetszik és, hogy jól és szépnek érezted magad :-) Akinek pedig nem tetszik, az viseljen a saját eskuvojére másmilyet.

Szerintem szép menyasszony voltál.

2013. márc. 15. 20:07
 24/43 anonim ***** válasza:
36%
Ne haragudj de ez a ruha olyan mint egy kínai piacon vett, összetákolt valami, aminek tervezője egyszer, nagyon régen látott valami magyar jellegű ruhát. Magyar népviselettel, díszmagyarral köszönő viszonyban sincs.
2013. márc. 15. 20:30
 25/43 anonim ***** válasza:
70%
nekem nem a stílusom, valószínűleg nem vettem volna fel, de rajtad nagyon jól áll, és szép vagy benne, a ruha is nagyon szép. Más véleményével ne foglalkozz, a te esküvődön abban mész férjhez, amiben akarsz:)
2013. márc. 15. 20:39
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
Bocsánat az off-ért, de a piszlicsáré szót rosszul használjátok. annaka jelentése ugyanis az, hogy lényegtelen, apró-cseprő. Szerintem ti inkább a csiricsárére gondoltatok. :D
2013. márc. 15. 21:03
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Ja, legelőször még csiricsáréztam én is, aztán felvettem a kérdező piszicsárézását.
2013. márc. 15. 21:36
 28/43 anonim ***** válasza:
74%

Nekem tetszik, én is hasonlót szeretnék majd.

Egyedül ami nem tetszik az a felső és a kesztyű együtt. Vagy az egyik, vagy a másik elég lett volna.

Aki meg nem tudja a nem tetszését normális hangnemben elmondani, az meg magát minősíti.

Amúgy meg olyan ruha nincs, ami mindenkinek tetszene.

2013. márc. 15. 23:12
 29/43 anonim ***** válasza:
75%

Ne hallgass senkire! Én nem vettem volna fel, mert más tetszik, de rajtad szerintem jól állt.

Ne ess kétségbe, az számít, hogy neked tetszett.

24N

2013. márc. 16. 09:47
 30/43 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem szép volt, ne zavarjon másnak mi tetszik, az ízlés szubjektív.
2013. márc. 16. 11:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!