Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire tetszik az esküvői ruhám?
Nekem már megvolt tavaly, csak arra vagyok kíváncsi, hogy mi a véleményetek, mert a hátam mögött hallottam vissza, hogy nem volt szép.
Előre is köszi!
Pontosítsunk, egy giccses díszmagyar utánzat. A díszmagyar sose volt ízléstelen piszlicsáré ruha. Már elnézést, de az inkább a cigányokra volt mindig is jellemző.
Persze, hogy szép a fátyol. Önmagában minden szép, csak együtt egyszerűen sok volt. Ettől még egy szemet se voltál csúnya, nagyon szép vagy, de aki rámondta, hogy nem volt szép a ruha az se holdkóros, mert tényleg elég érdekes összeállítás. Sok. Akkor is, ha magyaros meg dísz meg izé.
Ahány ember, annyiféle elképzelés. Nem lehet mindenkinek megfelelni és nem is kell. Az egyetlen ami számít, hogy olyan ruhát viseltél, amilyen neked tetszik és, hogy jól és szépnek érezted magad :-) Akinek pedig nem tetszik, az viseljen a saját eskuvojére másmilyet.
Szerintem szép menyasszony voltál.
Nekem tetszik, én is hasonlót szeretnék majd.
Egyedül ami nem tetszik az a felső és a kesztyű együtt. Vagy az egyik, vagy a másik elég lett volna.
Aki meg nem tudja a nem tetszését normális hangnemben elmondani, az meg magát minősíti.
Amúgy meg olyan ruha nincs, ami mindenkinek tetszene.
Ne hallgass senkire! Én nem vettem volna fel, mert más tetszik, de rajtad szerintem jól állt.
Ne ess kétségbe, az számít, hogy neked tetszett.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!