Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mennyire tetszik az esküvői ruhám?
Nekem már megvolt tavaly, csak arra vagyok kíváncsi, hogy mi a véleményetek, mert a hátam mögött hallottam vissza, hogy nem volt szép.
Előre is köszi!
Úristen,hát nem csodálom,ez nagyon ocsmány!!! Ennél rondább esküvői ruhát még az életben nem láttam. Nem baj,legalább röhögtem egy jót.
De amúgy meg most már fölösleges ezen gondolkodnod,hisz már egy éve volt.
Hááát. Ma a ruha még hagyján, de túlzásba vitted és az volt a baj. Túl csiricsáré, bazári hatása van. Maga a ruha szép, elegáns és selég lett volna, esetleg az a kanyargós díszítés lehetett volna szolidabb. Erre jön a csipke kötényke, ami még mindig hagyján de már sok. Erre még jön alá ez a csipke felső, ami még húzott is. Ez már sok. Erre jön egy kesztyű. Nagyon sok. Erre jön a párta, ami még passzolna hozzá, de arra is a jó csipkés fátyol rátéve ez már rengeteg. Meg még az a vastag díszes nyaklánc...
Ez egyben egyszerűen ízéléstelen lett. Ha azt a sok csipkét leszeded, akkor egy kifinomult ízléses menyasszony lettél volna. Vagy ha az arany díszítést szeded le és és a csipkét meghagyod (nem húzott felső résszel) még az is jobb lett volna. De kesztyű már sehogy se kellett volna.
Sok volt az egész na...
A férjednek meg kb. tök mindegy, hogy mit veszel fel, úgyis tetszettél, nyilván azért vett fel. Én nem mutattam meg neki a ruhát előbb, csak egy képet mutattam, ami biztosan nem lesz, mert annyira szar volt a ruha és szarul állt rajtam, hogy borzasztó. És közölte, hogy jaj milyen szép voltam, már eleve az, hogy miatt készülődök...
Nem azért nem tetszik az embereknek, mert egyedi. Nekem is tetszenek az ilyen ruhák. A ruhával itt se lenne baj, azzal van baj, hogy mint a karácsonyfánál, "mindent rá!"-nak nézel ki benne.
Tudjuk, hogy kötény, párta, de nem mindegy, a minták díszítettség szemponjából, hogy melyik milyen. A tiéd sok(k) volt együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!