Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kiegészítők illenek ehhez a ruhához? Smink, haj kesztyű ékszer?
És nagyon hálás lennék tippekért hogy hova menjek ezeket beszerezni..
[link] Gallery_id=50
KEsztyű nem illik hozzá.
Hajból szinte bármilyen, kiengedett, kontyos, amilyen neked tetszik. Hasonló könnyű virágdísszel feltűzött hosszú lófarok szerintem jól harmonizálna a díszítéssel:
Ha a hajba hangsúlyosabb kiegészítőt választasz, akkor nyakba egy egyszerű lánc illik. Igaz, hogy az utolsó által említett gyöngysor a ruhák nagy részéhez passzol, de ezt kifejezetten üti, tehát felejtsd el. Mindenképpen függős, v alakú láncot vegyél, a kör alakúak nem mennek ehhez a fazonhoz.
Amennyiben hajad dísztelen, vagy apró díszes lesz, felvehetsz hozzá hangsúlyosabb nyakékeket is, szintén V formában:
Nekem sem ezek az álomékszereim (a nagyobbak kifejezetten nem is tetszenek), de ilyen stílusúak lehet hozzá hordani, ha valakinek bejön. Csak sebtiben kerestem formára, nagyságra példát.
(a linkelő voltam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!