Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tűzzománc ékszer menyasszonyon?
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó érdekesen értelmezed az ékszer fogalmát, jót nevettem, ha előbb juttatod az eszembe, megspóroltam volna a menyecskeruhát, és éjfélkor csak ledobtam volna az erényövemet!:D
Szerintem a tűzzománc ékszer az a hippis stílushoz menne.
A bizsut én sem szeretem, azt sem tudtam milyen ékszerem lesz, mert mindig láttam ezeket az olcsó cigányos hatású bazári bizsukat a menyasszonyokon, amiktől rázott a hideg.
Viszont mikor ruhát próbáltam, akkor a szalonban rámtettek emmerling ékszereket, és azok gyönyörűek voltak. Elegáns, finom, szépen csillogó, tökéletes ékszerek. Ezeket jobb szalonokban találod, mivel kicsit drágább kategória, a valódi tenyésztett gyöngy, swarowski miatt, ezért a legtöbb hely bérbe is adja őket, mert lehet tisztítani, normális ékszer. Mondták, hogy hülyeség ékszert bérleni, de ha azt nézem, hogy nem lett volna sokkal olcsóbb az sem, hogy megvegyem a piacos bazári szart és úgy nézzek ki, mint valami cigány menyasszony, és többet ugyanúgy nem tudom használni, akkor nem hülyeség.
Szerintem jó ötlet.
Ne azzal foglalkozz, hogy ki mit mond és kinek tetszik, egy a lényeg, hogy neked és a leendő férjednek tetsszen. :)
Amúgy ha szép, stílusos az ékszer, akkor én simán eltudom képzelni egy menyasszonyi ruhához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!