Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Tűzzománc ékszer menyasszonyon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tűzzománc ékszer menyasszonyon?

Figyelt kérdés
Szerintetek jó lenne, ha tűzzománc medált, fülbevalót vásárolnék/csináltatnék az esküvőnkre magamnak? Nem tetszenek a bizsuk,és nem szeretnék sokat költeni (van tűzzománcos ismerős). A ruhám tört fehér lesz (de nem nagyon, csak nem hófehér), az alja tüll anyagból van, abroncs nélküli. Nem szeretem a sok csicsát, a ruha alja (szoknyarésze) amúgy is érdekes. Szerintetek menne hozzá egy olyan tűzzománcmedál és fülbevaló amin tört fehér alapon egy motívum van?
2013. jan. 17. 10:52
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne? Nekem tetszene, ha ízléses és szép, és passzol a ruhához.
2013. jan. 17. 11:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem jól nézne ki!! :)

24N

2013. jan. 17. 11:01
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Utolsó érdekesen értelmezed az ékszer fogalmát, jót nevettem, ha előbb juttatod az eszembe, megspóroltam volna a menyecskeruhát, és éjfélkor csak ledobtam volna az erényövemet!:D

2013. jan. 17. 11:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
különleges lenne, az már tuti.
2013. jan. 17. 11:11
 5/8 anonim ***** válasza:
62%
SZerintem nehezen lenne összeegyeztethető a ruha stílusával, pedig egyébként szépnek találom a tűzzománcot.
2013. jan. 17. 11:44
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a tűzzománc ékszer az a hippis stílushoz menne.

A bizsut én sem szeretem, azt sem tudtam milyen ékszerem lesz, mert mindig láttam ezeket az olcsó cigányos hatású bazári bizsukat a menyasszonyokon, amiktől rázott a hideg.

Viszont mikor ruhát próbáltam, akkor a szalonban rámtettek emmerling ékszereket, és azok gyönyörűek voltak. Elegáns, finom, szépen csillogó, tökéletes ékszerek. Ezeket jobb szalonokban találod, mivel kicsit drágább kategória, a valódi tenyésztett gyöngy, swarowski miatt, ezért a legtöbb hely bérbe is adja őket, mert lehet tisztítani, normális ékszer. Mondták, hogy hülyeség ékszert bérleni, de ha azt nézem, hogy nem lett volna sokkal olcsóbb az sem, hogy megvegyem a piacos bazári szart és úgy nézzek ki, mint valami cigány menyasszony, és többet ugyanúgy nem tudom használni, akkor nem hülyeség.

2013. jan. 17. 13:33
 7/8 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem szép lenne. Ha egy fehér gyöngysort felvehet a menyasszony, akkor valami tűzzománcból készültet miért ne?
2013. jan. 17. 18:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem jó ötlet.

Ne azzal foglalkozz, hogy ki mit mond és kinek tetszik, egy a lényeg, hogy neked és a leendő férjednek tetsszen. :)

Amúgy ha szép, stílusos az ékszer, akkor én simán eltudom képzelni egy menyasszonyi ruhához!

2013. jan. 17. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!