Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kollégák az esküvőn?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kollégák az esküvőn?

Figyelt kérdés
Néhány hónapja dolgozom egy helyen, és nyáron lesz az esküvőm. Senkivel nem vagyok ilyen "összejárós" viszonyban, de azért sokakkal jól elvagyok. Őket szívesen várnám a templomi és polgári esküvőre. A vacsira nem hívok a munkahelyről senkit. Viszont 1-2 embert egyszerűen nem bírok elviselni, mindenkit csak kritizálnak, miközben az ember szemében mézes-mázas dolgokat mondanak, magyarán nyaliznak. Nah őket nem akarom látni életem egyik legszebb napján. Hogy tudom ezt kijátszani??? Még rosszabbá tenném a helyzetet, ha csak őket nem hívnám meg, biztosan sértődés lenne, ugye?

2013. márc. 8. 12:07
 1/10 anonim ***** válasza:

Van aki átlép felette és csak azt hív el akit látni akar ott, de ha mindenki tud az esküvődről és nyílt titokká válik a meghívottak személye, akkor pici rosszallásra számíthatsz.

Próbáld meg fű alatt intézni a meghívásukat.

2013. márc. 8. 12:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
És miből gondolod, hogy egyáltalán el akarnak menni egy olyan kolléga esküvőjére, aki ki nem állhatja őket?
2013. márc. 8. 12:17
 3/10 A kérdező kommentje:
Mindenki tudja sajnos, hogy nyáron lesz az esküvőm. :( Én voltam a hülye, amiért mikor kérdezték, hogy "és férjnél vagy?", elmondtam, hogy még nem, de hamarosan leszek. Itt jött fel az esküvő téma. Már bánom...
2013. márc. 8. 12:18
 4/10 A kérdező kommentje:
2.: ŐK azok, akik ki nem állhatnak senkit. Eleinte jó viszonyban voltam velük, (2 emberről van szó), aztán szépen lassan jöttek az állandó beszólások, kötekedések a részükről. Nem csak felém, sajnos mindenkivel ilyenek. Pedig eleinte tényleg teljesen pozitívan álltam mindenkihez. Szóval nem kell úgy beállítani, hogy én vagyok a ..., amiért nem kedvelem őket. Sajnos nagyon elviselhetetlen természetük van. De mindegy is, nem ez a volt kérdés. Onnan tudom, hogy biztosan eljönnének, mert 2 éve volt az egyik kolléganőm esküvője, ő meghívott mindenkit, és az övére is elmentek, pedig őt sem kedvelték.
2013. márc. 8. 12:22
 5/10 Antimod ***** válasza:

Szerintem hívd meg kollektíve az egész társaságot, én is így tettem, aztán elmegy, akinek kedve van. Nem hinném, hogy a két kolléga egy számára teljesen idegen környezetben, veled szimpatizáló emberek társaságában kötekedni kezdene. Sőt, ilyenkor lehet őket kenyérre kenni.

Aztán majd úgyis mondják utána a dolgaikat, de azt meghívás nélkül is tennék.

2013. márc. 8. 12:29
 6/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Köszönöm szépen a válaszodat. Ebben igazad van, hogy ott biztosan nem kezdenének kritizálni stb. Lehet így fogok tenni, meghívok mindenkit, aztán utána meg...majd lesz valami. :)
2013. márc. 8. 12:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Biztos csak a nagy esküvői zabbantások és a buli miatt akarnak elmenni.
2013. márc. 8. 12:53
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem hívnám őket a buliba, csak a polgárira és a templomba. Csak azért jönnek, hogy utána legyen mit kritizálni sajnos. De valószínűleg nem fogok foglalkozni a rosszindulatúságukkal, meghívom őket, eljönnek ha akarnak, utána meg azt mondanak, amit akarnak.
2013. márc. 8. 12:57
 9/10 anonim ***** válasza:

"Ebben igazad van, hogy ott biztosan nem kezdenének kritizálni"

Na ez az, amire igazán tapló emberek esetén nem vennék mérget, van akiknek semmi se szent.

Amúgy, ha mindent kritizálnak, akkor az esküvőt is fogják (ez miért így volt, az miért úgy, bezzeg nekem mennyivel jobb esküvőm volt, stb.)

Én biztos, hogy ilyen embert nem hívnék meg. Ha már úgysem lehet kikerülni őket, akkor legalább életem nagy napján ne kelljen az álszent vigyorukat nézni.

2013. márc. 8. 13:01
 10/10 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok, és bár régebb óta dolgozom ott, nem hívok meg senkit az esküvőre. Mindenki tudja, hogy hamarosan bekötik a fejem :)) de én mondtam nekik, hogy mi csak olyanokat hívtunk, akik a vacsorán is ott lesznek, meghívó is csak egyféle készült, ettől függetlenül, ha van kedvük és kíváncsiak rám, szívesen látom őket a szertartáson. Akikkel tényleg jóban vagyok, jelezték, hogy eljönnek. Akivel nem vagyok túl jóban, úgysem kíváncsiak rám. Így senkit nem bántottam meg.
2013. márc. 10. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!