Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerű 2 tanus esküvőre mit illik felvenni a házasulandóknak?
Figyelt kérdés
2013. márc. 2. 21:53
1/22 anonim válasza:
Férfinak min. ing, nyakkendő (sima vagy csokor)
Nőnek meg egy szép alkalmi ruha vagy igazi menyasszonyi ruha.
De nem kosztüm. Az az üzleti életbe való, tárgyalásokra ügyvédeknek, középiskolai, egyetemi tanárnőknek.
2/22 anonim válasza:
Amit akartok. A nagy habos esküvői ruhától a farmerig, amilyet csak szeretnétek :) A kiöltözés nem a násznépnek szól, hanem magatoknak és az alkalomnak!
3/22 anonim válasza:
Teljesen mindegy. Amit szeretnétek. A Két tanus esküvön nincs ceremonia, 10 percen belül házasok lesztek.
4/22 anonim válasza:
Férjem öltönynadrágban, fehér ingben, nyakkendőben volt. Én egy elegánsabb nyári ruhában.
5/22 A kérdező kommentje:
És a ruha színe?Fehér,krém....ilyesmi vagy szoktak erősebb színeket is?
2013. márc. 2. 22:09
6/22 anonim válasza:
Attól, hogy lepontoztatok, még igy van, tapasztaltam októberben. XD
7/22 anonim válasza:
mi farmerban mentünk. a fotózás több időt vett igénybe, mint maga a ceremónia. még gyűrűnk se volt. azóta sincs, 6 éves házasok vagyunk :)
8/22 anonim válasza:
Igen, igy van, szinte akármit illik, az más kérdés, hogy ti mit szeretnétek, ezt a pároddal meg tudjátok beszélni, hogy menyasszonyi ruha legyen vagy valami visszafogottabb. Amugy a kérdező mindannyiunkat lepontoz, lehet ha kitaláljuk mit szeretne felvenni, akkor a felfele mutato ujjat nyomná. A lefele mutató nem a letöltés.
9/22 anonim válasza:
10/22 anonim válasza:
ami nektek jól esik. elvégre a 2 tanú meg az AK.vezető fogja látni. :)
ha nekem egyszer esküvőm lesz, akkor szintén max 2 tanú, és valami nagyon extrém, különleges ruhám lesz, de semmiképp sem habos menyasszonyi. az nem az én stílusom. a párom ruhájába sem fogok beleszólni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!