Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi volt a menyasszonyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi volt a menyasszonyi cipőtök? És hol vettétek? Esetleg küldhettek róla képet is!

Figyelt kérdés
:)
2013. márc. 2. 18:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

3500 Ft volt, az Ázsia Centerben vettem. Nagyon kényelmes, 8 centis a sarka, itt van róla kép:

[link]

2013. márc. 2. 19:29
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
En kineztem, nagyon tetszett. Aztan kiderult, hogy 45 ezer Ft. Lemondtam rola. Edesapam pedig titokban megvette, mondvan, ez az eskuvod, abban legyel, ami tetszik. Ket nap mulva meghalt. Az eskuvot nem erte meg. Nekem ez a cipo volt az o naszajandeka. Rakos volt es erezhette, hogy kozel a veg. Ezert adott ennyit egy cipoert. Soha nem felejtem el. Azota is ( 7 eve) hordom es nagyon szeretem.
2013. márc. 2. 20:06
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Az én cipőm ilyen volt:

[link]

Kb. 5000ft volt, esküvői szalonban vettem. Előre is sok boldogságot kívánok! :)

2013. márc. 2. 20:26
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Vaterán vettem egy fehér szatén cipő.Használt volt,nagyon szép állapotban és kicsit betörve,így nem törte fel a lábam.A vacsora alatt már hab papucsban(nem az a bumszli) voltam,ami hófehér volt és strasszokkal díszített.
2013. márc. 2. 20:36
 15/20 anonim ***** válasza:
73%

[link]

ez volt az enyém, márkaturiból, árat nem mondok, mert árulom :P

2013. márc. 2. 21:30
 16/20 anonim ***** válasza:
15ös vagyok, az étteremben már kalocsais dorkóm volt... :P
2013. márc. 2. 21:31
 17/20 anonim ***** válasza:
3000 HUF volt, kínai gagyi ekrü színű balerinacipő. Szuper-kényelmes volt, senki nem vette észre :)
2013. márc. 2. 22:58
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Kínaiban vettem és nem bántam meg, mert ahogy az a cipő másnap kinézett...!:)

Sz.rrá volt taposva! Nyilván nem mindegy,hogy milyen lesz a lagzi,hogy egy 30 fős, andalgós, vagy egy 120 fős ereszdelahajam buli! :)

Az tuti,hogy ha drágábban vettem volna, a szívem szakadt volna meg érte, mert ezt már lehetetlen még egyszer felvenni!

2013. márc. 3. 08:32
 19/20 anonim ***** válasza:
E bay mexicobol jott a szines pedig angliabol.Uj doboz nelkul volt 10$ ill 5$ darabja a liciten
2013. márc. 3. 08:36
 20/20 anonim ***** válasza:
Egy noname üzletben vettem, úgy 15 ezerért, ahol csak bőr cipőket árulnak, elég egyszerű és kényelmes volt, de azért éjjel már fájt benne picit a lábam és lecseréltem egy piaci nagyon olcsó lapostalpú szandira és abban táncoltam. Amúgy ez is elég szép volt, szerintem diretkt ilyen célra gyártották, mert csipkés meg gyöngyös fehér szandi volt, lapos talppal, pont ideális ilyenkorra.
2013. márc. 3. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!