Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a családnak van joga beleszólni abba milyen lesz a menyasszonyi ruha?
Egy nem hétköznapi ruha tetszett meg.
Nem rendelem,hanem kép alapján varratom.
Vékony vagyok,magas,páromnak is tetszik a ruha,főképp hogy nem takarja a lábam.
Templomi nem lesz,csak polgári,utána vacsi a családdal és kész.
Kérdezték,igy megmutattam milyen ruhám lesz.
Azóta azon hisztiznek páran (főképp párom anyja,nővére),hogy ilyenben nem lehet,nem illik.
(bár nem értem miért,nem lesz ki se a buygim,se a mellem,előle kb olyan hosszú mint egy sima szoknya)
Szerintük vegyek hagyományos ruhát,ami végig hosszú.
(nem veszek,hamarabb házasodunk 2 tanuval)
Szerintetek?
A ti esküvőtök, ha neked meg a párodnak megfelel, templomi meg úgysem lesz ahol jobban el kéne takarnod magad, akkor az a ti dolgotok.
Mutasd inkább nekik ezt: [link]
:-))))
vagy ne is beszéld meg velük a ruhát, mondd meg, hogy majd meglepetés lesz mindenkinek.
Vagy mutasd meg ezt, hogy ez szerényebb és jobban takar:
Mindennapokban se öltözök szürke egérként.
Miért pont az esküvőn öltöznék úgy mint elég sokan?
Nincs bajom a hagyományos ruhákkal,de ez jobban tetszik.
a linkek durvák :):)
Lehet összeszedek vagy 20 olyanról képet,amik nálam is kiverik a biztositékot és eléjük teszem,válasszanak :)
Hát figyelj férfiként nekem nincs kellő szakismeretem egy ilyen kérdés megválaszolásához, de itt az oldalon Dunát lehet rekeszteni az esküvői ruhás kérdésekből. Mindig mindenki jobban ért hozzá,mint a másik. Mi következik ebből? Az, hogy ismeretlen emberek szólnak bele. Mivel joguk van hozzá. Joguk sokmindenhez van,neked is jogod van megfogadni a tanácsukat,meg nem elfogadni. Ha csak ebből indulunk ki,akkor egy közeli ismerősnek,főleg a párodnak is joga kell, hogy legyen egy ilyen kérdés véleményezésére. Közelezettséged viszont nincs arra nézve, hogy el kell-e fogadnod ezeket a véleményeket.
Lényegében ez egy h.lye kérdés már bocs,mert igen van joga,igen nem kell megfogadnod. És kész. Felesleges ezen tovább rágódni,mert ez a kérdés (és az ehhez hasonlók) itt megállnak,nincs miről már beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!