Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányas mérettől számít egy menyasszonyi ruha nagy méretűnek? Nektek hányas méretű volt? És milyen testalkatotok volt hozzá?
szalonokban olyan méret van, amilyenre épp át kellett alakítani az előző menyasszony/bérlő miatt. Én 42-44es méret voltam, volt, aminek a két széle a hátam két szélén volt, és olyan is, amit csutkára fűzve is meg kellett csipeszelni.
amúgy 42-44től számít nagy méretnek szerintem!
Szerintem a 40 még nem számít nagy méretne. Nekem 38-40 méret kell, de menyasszonyi ruhából 40 (a hossza miatt). A hátából viszont jócskán be kellett venni, de máshol meg mintha rám szabták volna.. :)
Olyan 46-os mérettől számít nagy méretnek.
Nekem 56-os a méretem, alacsony vagyok, széles a csípőm és annak vonalában a hasam, nagy a mellem, a lapockáim alatt van két nagy hájpárna, és mégis találtam több szalonban is méretemben jó ruhát. Sőt...most gondolkodom éppen, hogy melyik legyen 3-4 ruha közül...
Szóval nem kell csüggedni!! :)
24n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!