Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol található táblázat az esküvői ruha méretekről?
Eleinte ruhát szerettem volna bérelni az esküvőmre, de nagyon sokallok egy ruháért 100 ezer Ft-ot úgy, hogy csak néhány órát lesz rajtam.
Arra gondoltam, hogy keresek a vaterán valamilyen használt menyasszonyi ruhát olyan 50 ezer Ft-ig, csak az a baj, hogy nem tudom mi a méretem. Esetleg van erre valamilyen táblázat, hogy a méreteim alapján mekkora ruha kell nekem?
160 cm magas, 54 kg vagyok, mellbőségem 73 cm, derék 69 cm, csípő 83 cm.
Bármilyen általános táblázat megteszi. A ruha tulajdonosa amúgy is tud segíteni azzal, hogy ő mekkora volt, és ajánlja-e a te méretedre. Ha 100%-ra akarsz menni, akkor kérdezd meg, felpróbálhatod-e a ruhát a vásárlás előtt!
Egyébként szerintem a méreted: XXS, vagy XS-es.
A derékbősége 36-8 között van, a mell és a csípő viszont 32...
Viszont igaza van annak a válaszadónak, aki a 36-ost javasolja, ugyanis mellben a párnázással ki lesz segítve, csípőben pedig nem fog számítani, amennyiben nem hableány/trombita fazonú ruhát választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!