Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a családnak van joga beleszólni abba milyen lesz a menyasszonyi ruha?
Egy nem hétköznapi ruha tetszett meg.
Nem rendelem,hanem kép alapján varratom.
Vékony vagyok,magas,páromnak is tetszik a ruha,főképp hogy nem takarja a lábam.
Templomi nem lesz,csak polgári,utána vacsi a családdal és kész.
Kérdezték,igy megmutattam milyen ruhám lesz.
Azóta azon hisztiznek páran (főképp párom anyja,nővére),hogy ilyenben nem lehet,nem illik.
(bár nem értem miért,nem lesz ki se a buygim,se a mellem,előle kb olyan hosszú mint egy sima szoknya)
Szerintük vegyek hagyományos ruhát,ami végig hosszú.
(nem veszek,hamarabb házasodunk 2 tanuval)
Szerintetek?
1. Semmiféle joguk nincs beleszólni, csak véleményt nyilvánítani.
2. Ez a ruha veszettül ronda, idejétmúlt szabású, kínai gyártmány. Vannak szép elöl rövid hátul hosszú fazonok, de ez nem tartozik közéjük :)
3. Ezt a képet már feltetted egy másik kérdéshez, ott sem tetszett a kutyának sem...akkor most ennek mi értelme megint?
Írtam,hogy nem rendelem,hanem varratom,minőségi anyagból.
És ez az első kérdésem ruháról.
De belinkelhetnéd,kiváncsi vagyok kinek tetszik
Akkor nincs beleszólása a családnak a ruhádba, ha mindent ti álltok.
Abban a pillanatban, hogy vmit fizetnek, már meg kell hallgatnod a véleményüket.
De ha AJÁNDÉKBA ADJÁK A PÉNZT, ismétlem AJÁNDÉKBA, és ezt ők mondják, szintén nincs beleszólásuk.
Nincs joguk, ez a TE napod... Mondjuk megnéztem a ruhát, mert van olyan, amit valahol megértenék, hogy kiakasztja őket :) Szerintem teljesen oké, nekem ez roppant hagyományos :D Ha én házasodnék, minimum valami távolról sem világos steampunk cuccom lenne, vagy gothic, de leginkább keverve őket :D Tőrrel. Az fontos.
Ha nem nézel ki hülyén a ruhában (gondolom, van ízlésed és helyesen látod magad, de hát érted, nem ismerlek), akkor szerintem gyönyörű leszel. Szép ruha. Az meg ki a franczot érdekel, #12, hogy divatjamúlt? (Igazából ilyen szintű kommentre válaszolni se kéne, de én ilyen.) A menyasszonyi ruha annyira nem arról szól, hogy mi a trendi, a tipikus menyasszonyi ruha sem valami modern. Bár a divathoz nem értek, lehet, hogy tévedek. De kit érdekel? Ha egy menyasszony akár 11. századbeli kisasszonynak akar öltözni, akkor sincs semmi okunk egy rossz szót szólni rá. Az ő nagy napja, az ő ruhája :)
Én csak azt nem értem, miért kell megvitatni ezt a kérdést az anyóssal, sógornővel, ángyom térdkalácsával? Miért nem lehet egyszerűen azt mondani, h még nem tudom? Vagy meglepetés lesz? A helyszínen meg mindenki gondol, amit akar. Így meg van belőle egy csomó veszekedés, vita rábeszélés, sok kéretlen jó tanács, gyomorgörcs.
Ugyanez a véleményem arról, mikor friss anyuka írja, h az Ögödejke név senkinek nem tetszik a családban, Pistát akarnak, ő meg bele van betegedve. Hát mi a zúúúristennek kell elmondani előre ilyesmit??
Mi fizetünk mindent,senkitől nem kapunk egy forintot sem (legalábbis előre nem,azt hogy nászajándékba kapunk-e bármit nem tudom,nem is érdekel,nem az ajándékok miatt csináljuk,akkor nagy lagzit csinálunk,nem pedig 15 főset)
Eszembe nem jutott hogy el kellene titkolni,nem gondoltam,hogy ez a ruha kiveri abiztositékot.
Nem magamtól mutattam,ők kérdezgették.
De ez olyan egyértelmű, h úgysem fog mindenkinek tetszeni...vagy csak nekem az?
Főleg ha tudod, h idősebbnek mutatod meg, főleg, ha tudod, h nem szokványos a ruhád.
Bár már annyi ilyet láttam, h igazából ez már szokványosnak mondható.
Nem gondoltam,hogy nem fog tetszeni,hisz tudják milyen vagyok.
És annyira nem is kihivó ruha.
Akkor ehhez mit szóltak volna,ezzel szemeztem sokáig.
Na, amit most linkeltél, kérdező, az már tényleg túlzás kicsit :D. De az alapruha, ami a kérdésben szerepel, gyönyörű. Büszkén viselheted, szerintem nem k.rvás, nem kihívó. Kint van belőle a térded. Juj, és akkor mi van?!
Ne hagyd, hogy befolyásoljanak. Ti fogjátok a képeket nézegetni legtöbbször, nektek szól, rólatok szó. Az, hogy ki mit gondol, teljesen másodlagos.
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!