Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kisebb vagy nagyobb eskuvot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisebb vagy nagyobb eskuvot szeretnetek?

Figyelt kérdés
Milyen eskuvore vagytok? Milyenek legyetek? Nagy vagy kisebb eskuvot?
2009. szept. 10. 20:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekunk kis eskuvonk lesz 30 fo max.. Ha rajtam mulna csak en meg a parom lenne, de ugy egyeztunk meg azert a szuk csaladi es barati kort meghivjuk:)
2009. szept. 10. 23:24
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
nálunk 55 ember volt és nagyon jó!!! :)
2009. szept. 11. 04:00
 13/21 anonim ***** válasza:
90%
Én nagyon kicsit szeretnék. Voltam már nagy eskün többször, azok is jók voltak, jól éreztem magad, de az én fejemebe nem fér bele, hogy lehet kétmillió forintot elkölteni a semmire. Mennyi mindenre lehetne költeni, aminek látszata is van !!! Hihetetlen számomra. Persze mindenki úgy csinálja ahogy akarja.
2009. szept. 11. 07:01
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Mi picuri lagzit szeretnenk, csak fontos szemelyekkel, de sajnos anyosek nagyot szeretnenek, mert egyke az o fiuk, igy egyelore elmarad a lagzi, addig huzom az idot amig lehet.

32/N

2009. szept. 11. 07:14
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Mi ugy terveztük, hogy ketten szépen besétálunk az anyakönyvvezető elé, és összeházasodunk. Azt akartuk, hogy ez tényleg csak kettőnkről szoljon... aztán rájöttem, hogy anyukám nélkül megszakadna a szivem (apukám meghalt), majd ha az enyámet meghivjuk akkor már a párom szüleit is, de akkor már a testvéreket is... Igy lettünk 25-en, délben esküvő, utána ebéd, majd kerti party. Nagyon jól éreztük magunkat! Csak azoknak éri meg nagy lagzit csapni, akik nem a pénzért csinálják, mert ha a fele visszajön, akkor már sokat mondok, de ezt mi nem tehettük meg, de igy is nagyon jol érezte magát mindenki!
2009. szept. 11. 07:37
 16/21 anonim ***** válasza:
Picit, ketten, tengerparton :)
2009. szept. 11. 08:46
 17/21 anonim ***** válasza:
kicsit szerettem volna, közepes lett. De nem bántam meg, így mindenki ott volt, aki fontos a számomra és nem volt ott akit csak "illemből" kell meghívni. (Lehet, hogy volt sértődés, de úgyis csak 5 évente 1* találkozunk, úgyhogy nem hallottam vissza ilyesmit )
2009. szept. 11. 09:44
 18/21 anonim ***** válasza:
Picit eltérek, mert most nem a sajátomat írom, hanem amiken ott voltam. Nálunk (Budapest) a plébániánk közösségében többen is úgy szervezték az esküvőjüket, hogy megvolt a polgári szertartás, aztán a templomi, amin a kórusunk énekelt, utána a szűkebb meghívottakkal (család, tanúk) elmentek vacsorázni, és a tágabb baráti kör (és így a kórus is), akik számára a vacsora ára már nem fért volna bele, de a sütik meg ilyenek nem okoztak problémát, a vacsora utáni bulira már hivatalosak voltak, ez pedig vagy a vacsora helyszínén, vagy ha ott nem tehették meg, mert zárt az étterem, a plébániánk közösségi házában lett megszervezve. Így mindenki ott volt, akit a pár is meg akart hívni, éhesen senki nem maradt, a pár se ment tönkre anyagilag, mert megosztották az esti programot, és a szállás se volt senkinek probléma, hiszen aki a közösségből volt meghívva, az amúgy is a környéken lakik, vagy az autósok bevállalták a hazaszállítást.
2009. szept. 11. 09:56
 19/21 anonim ***** válasza:
Hivatalosak vagyunk egy 400 fős esküvőre. Majd elmesélem milyen volt, egyébként én is a kis lakodalmak híve vagyok.
2009. szept. 11. 13:31
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

semmilyet.

a nagy felesleges pénzkidobás, kicsit meg minek?

tök jó nekünk papír nélkül is.

esküvő 1 milla-válás másik 1 milla. inkább spórolunk valami értelmesebb, és hasznosabb dologra.

2009. szept. 11. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!