Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek fontos, hogy majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek fontos, hogy majd idővel feleségek legyetek?

Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 21:39
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

"Miért kell mindig támadnotok a másképpen gondolkodókat?"

Nem támadtam. Támadás, ha azt írom, hogy akit nem tudok megérteni az hülye vagy kevésbé értékes stb...

De nem ezt írtam. Csak azt,hogy én nem tudom megérteni. Ettől nem lesz senki kevesebb, hogy én, földi halandó nem értem meg a gondolkodását.

24N

2013. febr. 21. 19:40
 32/36 anonim ***** válasza:

Nekem fontos, nagyon is. Szerintem ez egy természetes lépés két ember között akik szeretik egymást és együt tképzelik el az életüket. Sőt, tudom hogy ma már fura, de előbb szeretnék esküvőt és csak utána gyerekeket :)

L23

2013. febr. 21. 21:15
 33/36 anonim ***** válasza:
igen, fontos volt.
2013. febr. 21. 23:20
 34/36 anonim ***** válasza:
Nekem fontos, de természetesen csakis a megfelelő személlyel.
2013. febr. 22. 10:06
 35/36 anonim ***** válasza:

számomra, számunkra fontos volt. volt, mert már házasok vagyunk. 25 voltam akkor a férjem 22. azt éreztük hogy eljött az ideje a következő lépésnek (házasság), éltünk együtt előtte, nagyon jól ismertük már egymást. nem volt zsákbamacska.

illetve szívesebben szülök majd olyan férfinak babát aki elvett feleségül.

napokon belül 27/N

2013. febr. 23. 03:00
 36/36 anonim ***** válasza:
Nyögöm a karrierista nők életét, és azért imádkozom, hogy minél hamarabb feleség és családanya lehessek. Hülye vagyok, sokan mondják... biztos itt maradtam egy régi korból...;)
2013. márc. 3. 23:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!