Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Nektek fontos, hogy majd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek fontos, hogy majd idővel feleségek legyetek?

Figyelt kérdés
2013. febr. 20. 21:39
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha megtaláltam azt az embert akinek szívesen lennék a felesége, akkor igen :)
2013. febr. 20. 21:59
 12/36 anonim ***** válasza:
51%

Nem.

Az volt a fontos, hogy gyerekünk legyen. 13. éve vagyunk együtt, 2,5 éves a kislányunk és nem szeretném jobban akkor sem a páromat, ha házasok lennénk.

2013. febr. 20. 22:03
 13/36 anonim ***** válasza:
95%
Már az vagyok. Igen, fontos volt, hogy ha valakivel érzelmileg összetartozunk és úgy döntünk, hogy együtt, egymás mellett éljük le az életünket, akkor az élet minden területén, így jogilag is társak legyünk.
2013. febr. 20. 22:04
 14/36 anonim ***** válasza:
94%
Ha valakivel szeretni fogjuk egymást, akkor igen, nekem igenis fontos lesz hogy összeházasodjunk.
2013. febr. 20. 22:11
 15/36 anonim ***** válasza:
87%
Nem igazán értem, miért jönnek sokan azzal, hogy házasság nélkül is szeretik egymást? Persze, hogy szeretik. A házasságnak nem az a funkciója, hogy szeretetet hozzon a kapcsolatba. Az érzelmi részét csak mi vihetjük bele. A világi részét viszont az a bizonyos "papír" adja meg. Aztán mindenki maga dönt, hogy csak érzelmileg, vagy társadalmilag, jogilag is össze akar tartozni a másikkal. Mindkettőnek van előnye is, hátránya is, az viszont biztos, hogy a házasság nagyobb felelősséggel és kockázattal jár.
2013. febr. 20. 22:11
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Majd meglátjuk :) Talán egyszer igen.
2013. febr. 20. 22:13
 17/36 anonim ***** válasza:
95%
Nekem nagyon fontos!
2013. febr. 20. 22:18
 18/36 anonim ***** válasza:
32%

talán majd egyszer az lesz. most még fiatalnak érzem magam hozzá, habár vannak velem egykorú, sőt fiatalabb ismerőseim, akik már házasok.

jegyesek vagyunk a párommal, pár éven belül szeretnénk gyermeket. engem zavar ez a jogi összeláncolás, szóval ha egy mód van rá, akkor kikerülném. a szükséges anyagi javakkal rendelkezem, nem kell senkit megkopasztanom egy válással ahhoz, h boldoguljak az életben.

2013. febr. 20. 22:40
 19/36 anonim ***** válasza:
53%
Nem. Társ igen, partner a jóban rosszban igen, feleség nem.
2013. febr. 20. 22:58
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem igen. De ez most megint egy olyan kérdés, ami alatt minden válasz le lesz pontozva, tök mindegy, ki mit ír. Én szeretnék feleség lenni, és kész. Nekem ez fontos. De ha valakinek nem, engem az sem bánt, nem nézem le, nem szólom meg. Azt viszont nem szeretem, ha engem valaki szétolt, hogy minek akarok én házasodni, úgyis válás a vége. Miért lenne? És ha valaki nem házasodik össze, azok nem szakíthatnak 20 év után? Ezek annyira egyénfüggő dolgok, és örülnünk kéne annak, hogy megválaszthatjuk, hogy mi mit szeretnénk, nem pedig a másikat szapulni, amiért ő nem azon az oldalon áll, ahol mi.
2013. febr. 20. 23:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!