Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A koszorúslányok ruhájának szine egyforma legyen, ne legyen, hogy van ez?
" Egyáltalán nem vagyok megkeseredett. Kiegyensúlyozott vagyok, boldog párkapcsolatban, remek családdal, jó munkával. "
Bocsi, de ha ezt nem írtad volna le, azt hittem volna, hogy egy unatkozó tizenéves írta a választ.
Nem az a gáz, hogy valaki ilyet kérdez egy erre való oldalon, hanem az, ahogy te viselkedsz.
Ha annyira boldog vagy, akkor miért támadsz így le valakit? Nem mindegy neked, hogy ki mit kérdez? Ezzel neked valami lelki törést okozott, hogy ennyire felháborodtál?:D
Mi a francnak jár oda valaki ahol nem tetszik neki a szitu?
Ja megvan mazochizmus biztos. :-DD
Elélvezkedik az önfortyongatás közepette. :-D
Elérhető 1 KL ruha más szinben is mint ami neten van?
Sablon szokások: Nyugatabbra szokás ugyanolyan ruhába öltöztetni őket, ami lássuk be nem mindig előnyös mert ami egy nőies nőnek jól áll az lehet idiótán mutat egy vékony lányon és fordítva is igaz.
Teljesen a te döntésed, ha valami egységet akarsz akkor megszabhatod a színárnyalatot és mindenki olyat vesz fel abban a színben aminek a szabása jó rá.
De ha akarod zebracsíkosba is öltözhetnek :)
" Nyugatabbra szokás ugyanolyan ruhába öltöztetni őket, ami lássuk be nem mindig előnyös mert ami egy nőies nőnek jól áll az lehet idiótán mutat egy vékony lányon és fordítva is igaz. "
Ez így nem teljesen igaz, hasonló stílusú és egyforma színű, de nem *ugyanolyan* ruhába szokás őket öltöztetni. Ez azt jelenti, hogy bár ránézésre hasonlóak a ruhák, a szabásvonaluk lehet eltérő, hiszen mint mondtad, mindenkinek más az előnyös. Legalábbis fogalmazzunk úgy, hogy normálisabb helyeken így szokás.
pl.:
[link] (bár itt majdnem mindenki kifejezetten előnytelen fazont választott magának...)
Szerintem ez a legjobb megoldás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!