Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs zenekar, akkor nem lehet jó hangulat egy lagzin?
Néztünk a környéken zenekarokat, de egyik sem tetszett igazán. Ami jó, az meg vagy túl drága, vagy nagyon messze vannak. Meg amúgy sem szereti annyira a család a mulatóst.
Arra gondoltunk, h bérelnénk valamilyen hangtechnikai cuccot, és mi magunk állítanánk össze egy vegyes válogatást. Lenne benne minden és több órás lenne.
Szerintetek erre tudna mulatni a násznép? Nem lenne lapos a hangulat?
Hát, nem tudom, hogy hol érdeklődhetnék dj után.
Nekem ajánlottak egy zenekart, hogy mennyire szuperek stb. 3.an vannak, és 90 ezer ft-ért vállalják el (ami alapból sztem sok egy 40 fős összejövetel kiadásaihoz mérten).
De üsse kő, elmentünk meghallgatni. Hát valami borzalom volt! Egyedül a szaxofonos játszott nagyon jól, de csak egyedül őt meg nem hívnánk el :)))
Ráadásul azt hallottam róluk, hogy mindig brutálisan berúgnak, és akkor nem tudnak zenélni sem. Nekem arra meg nem lenne szükségem.
Egyik ismerősöméknek ők lesznek, és hát beszélgettünk erről, ő meg csak annyit mondott: Hát, oda kell rá figyelni, hogy ne igyanak sokat, és akkor nem lesz gond.
Nos, én az esküvőnkön nem mindig azt akarom lesni, hogy hány felest ivott meg a zenekar, és mikor kell rájuk parancsolni, hogy elég legyen, mint egy gyerekre. Szerintem ezt egy színvonalas zenész felfogja, hogy természetesen ihat, de mértékkel, ezáltal tudja, hogy mikor kell abbahagyni a piázást.
Na mindegy :) Ennyit a zenekarokról. Szóval Dj.. köszönöm a tippet, megpróbálok utánaérdeklődni!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!