Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha nincs zenekar, akkor nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nincs zenekar, akkor nem lehet jó hangulat egy lagzin?

Figyelt kérdés

Néztünk a környéken zenekarokat, de egyik sem tetszett igazán. Ami jó, az meg vagy túl drága, vagy nagyon messze vannak. Meg amúgy sem szereti annyira a család a mulatóst.

Arra gondoltunk, h bérelnénk valamilyen hangtechnikai cuccot, és mi magunk állítanánk össze egy vegyes válogatást. Lenne benne minden és több órás lenne.

Szerintetek erre tudna mulatni a násznép? Nem lenne lapos a hangulat?

2013. febr. 18. 21:40
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Hát, nem tudom, hogy hol érdeklődhetnék dj után.

Nekem ajánlottak egy zenekart, hogy mennyire szuperek stb. 3.an vannak, és 90 ezer ft-ért vállalják el (ami alapból sztem sok egy 40 fős összejövetel kiadásaihoz mérten).

De üsse kő, elmentünk meghallgatni. Hát valami borzalom volt! Egyedül a szaxofonos játszott nagyon jól, de csak egyedül őt meg nem hívnánk el :)))

Ráadásul azt hallottam róluk, hogy mindig brutálisan berúgnak, és akkor nem tudnak zenélni sem. Nekem arra meg nem lenne szükségem.

Egyik ismerősöméknek ők lesznek, és hát beszélgettünk erről, ő meg csak annyit mondott: Hát, oda kell rá figyelni, hogy ne igyanak sokat, és akkor nem lesz gond.

Nos, én az esküvőnkön nem mindig azt akarom lesni, hogy hány felest ivott meg a zenekar, és mikor kell rájuk parancsolni, hogy elég legyen, mint egy gyerekre. Szerintem ezt egy színvonalas zenész felfogja, hogy természetesen ihat, de mértékkel, ezáltal tudja, hogy mikor kell abbahagyni a piázást.

Na mindegy :) Ennyit a zenekarokról. Szóval Dj.. köszönöm a tippet, megpróbálok utánaérdeklődni!! :)

2013. febr. 19. 11:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Nálunk egy DJ volt júliusban. Megbeszéltük, hogy lakodalmas zenét játszon és mi is adtunk neki egy pendrive-ot a biztonság kedvéért. Nagyon jó volt a hangulat. Amúgy a vendégeken múlik, a mi családunk nagyon szeret táncolni. A férjem családja nem annyira, de ők is kedvett kaptak :)
2013. febr. 21. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!