Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van kinek kisgyerekei ott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van kinek kisgyerekei ott voltak az eskuvojen?

Figyelt kérdés

Ket kis gyermekunk van es most szeretnenk osszehazasodni,mostanaig nem tartottuk fontosnak,jol megvoltunk.Lassan 10 eve egyutt vagyunk,vannak masok is akik igy voltak?

Hogyan megszervezni egy eskuvot kis gyerekekkel?

2009. szept. 8. 08:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

szia

lehet nekünk így lesz, de kicsit más okból

Párom elvált, és úgy már van gyerkőce, és gondolom őket elhívjuk, anno nem volt egyházi esküvője hála Istennek, és titokban volt, szülők nélkül is... no comment...

Szóval így szerencsére neki is ez lenne az elsőigazi, normális esküvője, bár nem lehet nagy, lagzis esküvőnk.

Lehet pl a kislány hozhatja majd gyűrűket. (Ők 11-12 évesek már)

2009. szept. 8. 08:39
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Hát segíteni nem tudok, de én ott voltam anyukám esküvőjén. 1 éves lehettem, nem emlékszek semmire:) De nem viseltem valami jól, mert távol volt tőlem a szertartás alatt, ez pedig nekem nem tetszett:)
2009. szept. 8. 08:39
 3/10 A kérdező kommentje:

Nekem a nagyobbik lanyom 6 a kicsi fel eves.

De akkor szeretnenk,majd a pici nagyobb lesz kicsit.

2009. szept. 8. 08:48
 4/10 anonim ***** válasza:

szia első vagyok

igaz nekünk még közös gyermekünk nincs, de már tervezzük

de helyedben már én is várnék kicsit míg a második babátok is kicsit nagyobb lesz, mikor jobban tűri ha annyi ideig más karjában van

2009. szept. 8. 08:50
 5/10 anonim ***** válasza:
Mi is így tervezzük. Eddig csak polgári esküvőnk volt a férjemmel (2 éve), de jó lenne később egy templomit is tartani. És természetesen a fiunkat is visszük majd. Egyelőre várunk vele, mert még csak 10 hós :-)
2009. szept. 8. 11:36
 6/10 anonim ***** válasza:

Most volt nyáron a lagzink, és 1 éves a lányom. Mivel nem akartam, hogy egyik nagyitól a másikig lökdössék a gyerekemet, bébiszitter vigyázott rá éjfélig. Amíg reggel fodrásznál, kozmetikusnál voltam, délben pedig fotózáson voltunk a párommal, addig a szomszéd néni vigyázott rá, délutántól pedig a bébiszitter foglalkozott vele 700 Ft/ó-ért(végül 7000,- lett). A nagymamákra ilyenkor nem lehet bízni, hiszen ez nekik is nagy nap, és ugyanúgy feladatuk van, unokázásra pedig végképp nincs idő. Ez be is igazolódott, így jól döntöttem. Mivel nekünk van dédink, és a dédi nem maradt csak éjfélig, ezért a kicsit és a dédit éjfélkor hazavitte a sofőr, ahol be volt készítve a kiságy, és minden ami kell. Mivel reggelig tartott a lagzi, délutánra pihentük ki magunkat, és mentünk a gyerekért. Ha ezt nem tudod így megoldani, akkor le kell mondani a reggelig tartó mulatozásról, mert a gyerek reggel ébred, ti meg ki lesztek készülve az egész heti stressztől és a fizikai fáradalmaktól.

Mielőtt elkezdenétek nagy lakodalmat szervezni, a gyerekkérdést kell eldönteni, hogy rá tudod-e bízni valakire a gyereket ott alvással, úgy, hogy az nem lehet nagyszülő, mert ők is a végéig maradnak. Ha nem, akkor el van döntve, hogy nagy lagzit sem kell szervezni.

Hidd el, ez a legjobb megoldás egy kisgyerek számára és nem beszélve nektek is ez a legjobb.

2009. szept. 8. 12:33
 7/10 anonim ***** válasza:
58%
A sogornomnek is van egy 1 eves kisfia es O ott is volt az eskuvojen..a szertartas ideje alatt a csalad vigyazott ra , a vacsi Hotelban volt igy lefektettek a gyereket a nagyszulok ( elegge keson) es felvaltva vigyaztak ra.
2009. szept. 11. 00:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk novemberben lesz az esküvőnk, a kisfiam akkor lesz 6 hónapos, a legjobb barátnőm anyukája (gyakorló nagymama) elvállalta, hogy a szertartás után mehet hozzá másnapig.
2009. szept. 21. 21:45
 9/10 anonim ***** válasza:

nekünk novemberben lesz az esküvönk, akkor lesz 7.5 hós a babánk.

a lagzi este 10ig fog tartani, pont emiatt.

a templom közel a lakhelyhez, mert ha elfárad a kicsi pikk-pakk otthon lehet vele lenni, aztán mikor felkel vissza lehet vele jönni. nagypapa lestoppolta ezt a feladatot, megőrül a kicsiért :)

sztem nem lesz gond.

sok boldogságot

2009. okt. 14. 22:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Augusztusban volt az esküvőnk és az én fiam akkor volt 18 hónapos. Nagy dilemma volt, hogy ki vigyázzon rá, mivel aki számításba jöhetett volna, mindenki ott volt. Így hát a pici is, aki nagyon jól érezte magát, főleg, hogy volt lépcső is. :) Nagyon jól elszaladgált a teremben. Igaz nálunk nem volt utána banzáj egyéb okok miatt, csak egy kis családi vacsi.
2009. okt. 15. 13:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!