Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ruhaválasztás a vőlegénnyel? Szerintetek is elvetemült ötlet?
A menyasszonyi ruhát párommal fogom kiválasztani. Ő ismer,ő meg meri mondani hogy mi áll jól és mi nem,és neki kell tetszenem.
Barátnőm nincs nagyon,női rokonok meg nem őszinték.
Akinek mondtam (kérdezték),az sápítozik,hogy de a babona,meg nem szabad látnia esküvő előtt.
(hogy a farancba ne látna,mikor otthon ő fog felöltöztetni és együtt megyünk a helyszinre??)
Páromnak nincs ellenére,sima ruhát is szeret velem vásárolgatni,lelkesebb mint én sokszor.
Olyan kozmetikusoknál voltam,akikhez ajánlás alapján mentem,elvileg nagyonszép esküvői sminket készitenek. Én úgy utcasarokra is kiállhattam volna szerintem.
Egy púder+szempillaspirál+szemceruza+rúzs kombinációt én is fel tudok magamnak tenni,így érzem jól magam,nem kérek erről véleményt.
Ha férfiként adhatok tanácsot:
Én mentem a feleségemmel, több okból is. Ő nem vezet, úgyhogy kellett egy sofőr neki, engem is érdekelt, hogy miben akar lenni, és őt is érdekelte a véleményem. Senki nem szólt emiatt rosszat.
Viszont magamból kiindulva, lehet, hogy nem lesz nagy segítség a férjed, nekem minden ruhában tetszett a párom, csak annyit tudtam mondani, hogy mind jó volt és én nem tudok választani. :) Sok boldogságot.
Persze,páromnak mackónadrágban is tetszem,de véleménye szerencsére van,választpttunk már együtt estélyi ruhát,kritikusabb nálam :)
Köszönöm a férfi véleményt is,sokat számit.
Szia!:)
Egyáltalán nem elvetemült. Ahogy magunkat ismerem, szerintem mi együtt fogjuk kiválasztani:) Ő sokszor kiszúr olyan darabokat is, amiket én észre sem veszek!:)))
Sok boldogságot!:)
21/L
Nem a szemed vagy a szád hangsúlyozásáról van szó...
Ha az arcod nincs megfelelően lealapozva (a púder nem megfelelő alap), akkor be fogsz csillanni, a fotós meg szenvedhet.
Amúgy nem mennék a vőlegényemmel ruhát választani, legyen neki meglepetés, legalább a fotózásig....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!