Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

tavaly nyáron láttam Pécsett hasonlót az egyik szalonban...nem ettől a tervezőtől volt az tuti viszont stílusban hasonlóan kifinomult ruha volt. az anyagát sajnos nem tapiztam meg, hogy milyen minőség mert nekem őszintén szólva nem ez a típusú esküvői ruha tetszik (és nem is az óriás muffinhatású abroncsosok :D) így nem keltette fel az érdeklődésem :)
ha nem pécsi vagy szívesen körül nézek neked az általam ismert szalonokban, hátha találok valami hasonló stílusú ruhát :)

Én azt írtam, hogy nem tetszik, és a kérdező töröltette a válaszomat! :D
Pedig hidd el, hogy sok vendég fog mosolyogni a hálóingszerű ruhádon.

# 12
Hálóing?
Gondolom a fényes, bóvli abroncsos a menő nálad, felpuffolt betonlakk hajjal és erős sminkkel. :>

Én csak azt nem értem, ha annyi a kérdés, hogy hol talál ilyet, akkor minek kell elkezdeni írogatni, hogy hálóing meg fúj?
Nyilván ki lehet fejezni a nemtetszést, de ha a kérdésre nem tud az ember hasznos és értelmes választ adni emellett, akkor ne írogasson már. És főleg ne panaszkodjon, ha törlik...

Van, igen. De Azért fél millió forintnál kezdődő tervezői menyasszonyi ruhát "hálóingnek" nevezni elég nagy blődség.
Nem is beszélve arról, hogy a tavalyi és az idei év nagy divatja az empire, görög, stb. fazonú lenge, lágy esésű ruhák. Magyarán kétlem, hogy bárki is nevetne rajta.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!