Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak Magyarorszagon T. Mills-es stilusu fiuk? Lanyok nektek bejon?
Figyelt kérdés
ha nemtudod kiaz-> google, es utana kommentelj2011. dec. 18. 21:42
1/16 anonim válasza:
Miért akarsz melegekkel ismerkedni?
2/16 anonim válasza:
Már hogy ne lennének? Egyes szubkultúrák hím képviselői kiköpött így néznek ki. A probléma annyi, hogy egy ilyen "férfi "nem férfias. Leginkább csak egy öntelt, beképzelt, felszínes egoista p*cs és tucatszámra "gyártják" őket..
3/16 anonim válasza:
azért ilyen szétvarrt fiatal srácból kevés van, sajnos. én talán 3-at vagy 4-et ismerek...és amúgy igen, elég szexi.
4/16 anonim válasza:
165cm és 53kg. Ezzel bejönnék neked? amúgy lusta vagyok rákeresni arra kis köcsögre
5/16 anonim válasza:
szerintem vannak, mert tuti hogy vannak xd
am nekem nagyon bejön ez a stílus :$$
am Oli Sykes se rossz ;]
6/16 anonim válasza:
Atyaég! Megtalálta egymást a két kis 15 éves. Azt se tudják hol, de vannak xD.
7/16 anonim válasza:
De édes kiskamaszok. ;) - jó nem pedozók itt. ;-)
8/16 A kérdező kommentje:
Oli meg a másik, ahhhw :$ :P
2011. dec. 20. 18:58
9/16 anonim válasza:
Degenerált kismajmok:D. Nem azon szubkultúra tagjai, melynek ti is. Maradjatok csak Lady Gaga-nál xD..
10/16 anonim válasza:
Fazekas Richárd szerintem tiszta T.mills :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!