Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek melyik ruha tetszik jobban?
2013. febr. 6. 10:16
22/38 anonim válasza:
Így képről az elsőt csak azért tudom elutasítani, mert a virágok valahogy nem tetszenek. De megtanultam, hogy nem szabad így dönteni.
Képe alapján: 3-2-1 a sorrend. Aztán ha mind meseszép élőben is, hát hajjjaj. Egyet a polgárira egyet a templomira egyet meg a lagzira:)
24/38 anonim válasza:
Az én ízlésemnek a 3. felel meg leginkább. Csinos és elegáns, mégis egyszerű. Az 1.-n nekem túl sok a díszítés (én a ruhán levőktől szabdulnék meg), a 2. nem az én stílusom, mert nem igazán szeretem a váll nélkülieket, ráadásul a derékdísz sem teszik annyira.
25/38 anonim válasza:
Igazából egyiket sem viselném az esküvőn, mert annyira nem tetszenek, de ezek közül az első a legszebb.
27/38 anonim válasza:
Az első tetszik a legjobban, de a második is szép.
28/38 anonim válasza:
Nekem a 2. tetszik a legjobban.
29/38 anonim válasza:
Nekem az első tetszik legjobban, de a másik kettő is szép, a harmadik nagyon extravagáns, mégis kifinomult, a másodikat csak nagy esküvőkön tudnám elképzelni, olyan katedrálisba-bevonulós :). Egyikkel sem lősz mellé.
30/38 anonim válasza:
Polgárira inkább a 3. Viszont nekem a 2. tetszik ezek közül a legjobban :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!