Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy tetszik ez a ruha?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tetszik ez a ruha?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Szerinted jó minőségű vagy olcsónak tűnik?

2013. jan. 31. 15:53
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem szép, kis egyszerű! :)
2013. jan. 31. 15:54
 2/19 anonim ***** válasza:
78%
nekem nem tetszik.Én nem venném fel
2013. jan. 31. 15:55
 3/19 A kérdező kommentje:
2. Miért nem tetszik? Mi a baj vele?
2013. jan. 31. 15:57
 4/19 A kérdező kommentje:
Szerintetek ezt templomba is fel lehet így venni, vagy valamit még húzzak fölé?
2013. jan. 31. 15:57
 5/19 anonim ***** válasza:
56%

Szinte ugyanilyen ruhám volt. Akkor volt 9 hónapos a lányom. Én emiatt (hogy már a házasság előtt szültem) nem akartam csiribiri ruhát. Nekem letisztult, egyszerű ruhára volt szükségem. Tökéletes volt a nagy napunkra :)

Ha nem lett volna gyerekünk, akkor viszont teljesen másfajta ruhára tartottam volna igényt.

2013. jan. 31. 15:58
 6/19 anonim ***** válasza:
78%

Nekem sem tetszik

Túl rövid rád,a szoknyarésznél a csipkés rész nem illik a másikhoz,mellrésznél az a csik érdekes.

de ha neked tetszik,akkor ne foglalkozz azzal aki azt mondja csúnya.

2013. jan. 31. 15:58
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem nagyon tetszik. De amúgy nincs vele semmi baj, teljesen normális ruha, csak egyszerűen nem tetszik a szoknyamegoldása és nem szeretem a pántnélkülieket.
2013. jan. 31. 15:59
 8/19 anonim ***** válasza:
93%
nekem hasonló az igazi menya ruha. Egyszerű és fehér, de látszik, hogy menyasszonyi. A templomba mindenképp kell egy bolero vagy valami, legalább is a legtöbb helyen.
2013. jan. 31. 16:00
 9/19 anonim ***** válasza:
66%
olcsónak tűnik, gagyinak..de akkor ezt te is érzed.
2013. jan. 31. 16:01
 10/19 anonim ***** válasza:
45%

Nekem sem tetszik.

Egyrészt egyértelműen süt róla, hogy egy olcsó, alsó kategóriás, rossz minőségű anyagokból összeállított modell, valami falusi kölcsönzőtől, és még véletlenül sem egy neves szalon vagy tervező munkája.

A mellrész szabása 20 évvel elmaradott, elálló, túlpárnázott, túlmagasított (tipikus volt régebben). A csipke rossz minőségű, függöny hatást kelt. Az anyagot kispórolták belőle, mindhárom képen egyértelműen látszik a műanyag merevítés deréktájon és mellrészen, holott távoli, rossz minőségű képeket kaptunk. Az ilyen dolgoknak 5 centi közelről sem illene látszaniuk. Ha kilátszanak az jellemzően annak köszönhető, hogy a felhasznált anyag nem elég jó tartású, nem elég vastag, hiányzik a közbélés, vagy egyszerűen rosszul varrták meg.

Az oldalról ráontott redős anyagréteggel tulképp. csak annyi a bajom, hogy nem egy teljes szoknyarész, ami elöl srégen kettéválik, hanem egy egyszerű, odacsavart anyag, emiatt felesleges, függelék érzést kelt, mintha a tervezője egyszerűen nem tudta volna, mit kezdjen az egésszel.

De a legnagyobb probléma inkább az, hogy ahogy már írták: túl rövid neked!

2013. jan. 31. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!