Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszik ez a ruha?
Szinte ugyanilyen ruhám volt. Akkor volt 9 hónapos a lányom. Én emiatt (hogy már a házasság előtt szültem) nem akartam csiribiri ruhát. Nekem letisztult, egyszerű ruhára volt szükségem. Tökéletes volt a nagy napunkra :)
Ha nem lett volna gyerekünk, akkor viszont teljesen másfajta ruhára tartottam volna igényt.
Nekem sem tetszik
Túl rövid rád,a szoknyarésznél a csipkés rész nem illik a másikhoz,mellrésznél az a csik érdekes.
de ha neked tetszik,akkor ne foglalkozz azzal aki azt mondja csúnya.
Nekem sem tetszik.
Egyrészt egyértelműen süt róla, hogy egy olcsó, alsó kategóriás, rossz minőségű anyagokból összeállított modell, valami falusi kölcsönzőtől, és még véletlenül sem egy neves szalon vagy tervező munkája.
A mellrész szabása 20 évvel elmaradott, elálló, túlpárnázott, túlmagasított (tipikus volt régebben). A csipke rossz minőségű, függöny hatást kelt. Az anyagot kispórolták belőle, mindhárom képen egyértelműen látszik a műanyag merevítés deréktájon és mellrészen, holott távoli, rossz minőségű képeket kaptunk. Az ilyen dolgoknak 5 centi közelről sem illene látszaniuk. Ha kilátszanak az jellemzően annak köszönhető, hogy a felhasznált anyag nem elég jó tartású, nem elég vastag, hiányzik a közbélés, vagy egyszerűen rosszul varrták meg.
Az oldalról ráontott redős anyagréteggel tulképp. csak annyi a bajom, hogy nem egy teljes szoknyarész, ami elöl srégen kettéválik, hanem egy egyszerű, odacsavart anyag, emiatt felesleges, függelék érzést kelt, mintha a tervezője egyszerűen nem tudta volna, mit kezdjen az egésszel.
De a legnagyobb probléma inkább az, hogy ahogy már írták: túl rövid neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!